Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Laurikainen ei jatka M-Teamin päävalmentajana

 
Mikko Laurikainen ei jatka M-Teamin päävalmentajana

Mikko Laurikainen, 34, ei jatka miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Laurikainen on toiminut M-Teamissä yhteensä viisi kautta, joista neljä viimeisintä miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Tällä kaudella miehet tekivät historiaa pelaamalla ensimmäistä kertaa divarin länsilohkossa ja runkosarjan voiton myötä pelit jatkuivat liigakarsinnoissa. Laurikainen luotsasi joukkueen Salibandyliigaan, kun edustus pudotti karsintojen 2. vaiheessa FT Trackersin Salibandyliigasta otteluvoitoin 3-1.

Pitkäjänteisesti edustusjoukkueen toimintaa kehittänyt Laurikainen nosti joukkueen kakkosdivarista ykköseen kaudella 2007-2008, jonka jälkeen sijoitus divarissa on parantunut vuosi vuodelta huipentuen liiganousuun kaudella 2010-2011.

-Nousujohteista toimintaa oli koko matkan. Viime keväänä kasattiin myös taustojen puolelta niin vahva tiimi, että tämän kevään tulos oli mahdollinen. Kovempi työ toi paremman tuloksen, tiivistää Laurikainen.

Monivuotisesta projektista edustusjoukkueen päävalmentajana Laurikainen haluaa kiittää mukana olleita valmentajia, pelaajia sekä taustoja. Laurikainen ehti valmentaa vanhalla Rusalla ennen kuin seuran toiminta siirtyi uuteen, vuonna 2007 rakennettuun halliin. Seuran tarjoamat puitteet ovat tukeneet joukkueen kehitystä ja erityiskiitos hyvästä yhteistyöstä kuuluu toiminnanjohtaja Päivi Wickströmille.

-Iso kiitos kuuluu vuosien aikana toiminnassa mukana olleille valmentajille ja pelaajille. Seuran puolelta on tarjottu erinomaiset puitteet ja tuki toiminnalle, joka on helpottanut omaa tekemistä huomattavasti. Lisäksi taustojen puolella ollaan menty koko ajan eteenpäin ja joillain osa-alueilla ollaan oltu hyvinkin edelläkävijöitä, kiittää Laurikainen.

Laurikainen on kuulunut Suomen U19-poikien valmennustiimiin syksystä 2009 alkaen ja maajoukkueen valmennuskausi huipentuu toukokuussa Saksassa pelattaviin poikien MM-kisoihin. Laurikainen kertoo jatkosuunnitelmiensa ratkeavan poikien MM-kisojen jälkeen.

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää