Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trackers ratkaisi ajassa 59.59

 
Trackers ratkaisi ajassa 59.59

M-Teamin ja Trackersin välinen liigakarsintasarja alkoi varsin tasaisissa tunnelmissa. Kumpikaan joukkue ei varmasti esittänyt parastaaan, vaan enemmin kyseessä oli varsin tahmea ensimmäinen ottelu. Edustus oli maalien valossa hallitseva osapuoli, mutta ei riittävän pitkään. Varsinaisella peliajalla Trackers siirtyi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon ajassa 59.59, kun sekunti ennen varsinaisen peliajan loppua syntyy 7-6 voittolukemat.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen nostaneen pallollisen pelin tasoa, joskin tänään se tapahtui puolustuksen kustannuksella. Kaveri laittoi palloa sisään edustuksen karkeista virheistä, mutta Laurikainen näkee kuitenkin, että omien virheiden minimoimisella joukkue on sarjassa vahvoilla.

-Ei ollut varmasti enää yhtään jännitystä. Pelillisesti nostettiin pallollisen pelin tasoa NST-sarjasta. Palloton pelaaminen ja puolustaminen ei ollut tänään sillä tasolla kuin sen pitää näissä karkeloissa olla. Liigajoukkue rankaisi armottomasti meidän nukahduksista.

-Kyllä tämän päivän peli antoi sen verran uskoa joukkueelle, että ei se liigan ja divarin välinen ero niin hirveä ole, joten taistelu jatkuu huomenna.

Joukkueet kohtaavat sarjan toisessa ottelussa sunnuntaina Iittalassa. Laurikainen odottaa joukkueen kääntävän kurssin voittojen tielle

-Ollaan kolme peliä tuloksellisesti kontattu ja nyt pitää päästä voittokantaan kiinni heti huomenna. Erittäin hyvä, että sarjaa pelataan tiivissä tahdissa.

-Kaveri pelasi tänään omilla vahvuuksillaan juuri niin kuin oli suunnittelut. Meidän on pakko pystyä parantamaan peliä huomiselle, jotta haetaan kotietu takaisin.

Sunnuntaina 20.3. kello 17.00 Trackers – M-Team

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää