Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauantaina ensimmäinen ottelu Trackersia vastaan

 
Lauantaina ensimmäinen ottelu Trackersia vastaan

Miesten edustusjoukkue jatkaa liigakarsintoja, kun kakkosvaiheessa joukkue pääsee testaamaan taitojaan liigan häntäpäähän sijoittunutta Trackersia vastaan. Liigan runkosarjan 26 ottelussa Trackers keräsi 16 pistettä ja sijoitus oli 14 joukkueen sarjassa toiseksi viimeinen. Kolme voittoa karsintasarjassa ottava joukkue pelaa kaudella 2011-2012 miesten salibandyliigassa.

Miesten edustusjoukkue pelasi tällä kaudella ensimmäistä kertaa divarin länsilohkossa ja poikkeuksellisen pitkän runkosarjan viimeisessä ottelussa joukkue ratkaisi lohkovoiton itselleen. Lohkovoittajien karsinnassa suorasta noususta salibandyliigaan edustus hävisi NST:lle otteluvoitoin 3-2, mutta jatkaa liigakarsintojen toiseen vaiheeseen. Joukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen antaa arvoa runkosajan lohkovoitolle, sillä sen myötä joukkue saa myös toisen mahdollisuuden tavoitella liiganousua.

-Hyvä suoritus runkosarjassa takaa nyt tämän toisen mahdollisuuden.

Liigan runkosarja päättyi 4.3., joten Trackers on kerännyt kaksi viikkoa voimia ottelusarjaan. Miehet puolestaan puristivat viisi ottelua edellisten viikkojen aikana. Laurikainen kertoo joukkueen tämän hetken pelillisten haasteiden löytyvän pallollisesta suorittamisesta, sillä joukkue on kärsinyt lievästä taantumasta. Nyt tekeminen on korvien välistä kiinni ja tulevissa harjoituksissa pyritään saamaan jälleen oma suoritustaso nostettua sinne, missä se parhaimmillaan on tällä kaudella ollut.

-Trackers on ehkä tuoreempi sarjaan, mutta toisaalta meillä on parempi pelituntuma. Vaikea sanoa, että kumpi lähtökohta on parempi. Paljon on korvien välistä kiinni. Joukkueen terveystilanne on hyvä, vain pitkäaikaiset toipilaat ovat edelleen poissa.

-Nyt on tasonmittaus divarin ja liigan välillä. Hyvä, että pelataan koko sarja matolla.

Liigakarsinnoissa miehistä tehokkaimpana on häärinyt Riku Reunamäki tehoin 6+2. Eero Puranen sekä Antti Itkonen ovat keränneet molemmat kuusi tehopistettä ja viiteen ovat yltäneet Lasse Lundström ja Mikko Malinen.

Miesten edustusjoukkue lähtee sarjaan kotiedun turvin. Aiemmissa liigakarsintaotteluissa Rusalla on saatu nauttia täydestä katsomosta ja jälleen tarjotaan mahdollisuus tulla seuraamaan edustuksen otteita, nyt liigajoukkuetta vastaan. Paljon on kiinni avausottelusta ja edustus lähteekin lauantaina täydellä teholla Trackersin kaatoon.

-Kotona pitää voittaa kaikki, tiivistää Laurikainen.

Sarjan ensimmäiset ottelut:
Lauantaina 19.3. kello 17.00 M-Team – Trackers
Sunnuntaina 20.3. kello 17.00 Trackers – M-Team

M-Teamin (Sofia Rancken) tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää