Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV:n miehille tärkeät pisteet

 
SSV:n miehille tärkeät pisteet

SSV voitti Oilersin illan tv-pelissä 4-1

Maanantaina oli taas jännitysmomentit paikallaan kun SSV metsästi kotihallissaan sarjapisteitä. Espoon Oilers on ollut vuosikausia yksi lempivastustajista, joka kyllä sytyttää erityisesti konkarit. SSV:n Mikael Järvi keräsikin Veikkauksen kultaisen mitalin matsista.

Ensimmäisen maalin sai jälleen tehdä Oilers ja Oscar Hänninen verkon heiluttajana. Niklas Strömsten toi kuitenkin SSV:n tasoihin ja niin mentiinkin aivan erän viime sekunneille kun Mikael Järvi sai lopulta vetonsa sisään. Monta kertaa siinä yritettiinkin kun aikanaan SSV:nkin maalilla torjunut Mikko Alanko oli lähes läpäisemätön.Toisessa erässä ei kummallekaan tullut tilastomerkintöjä maalien tai jäähyjen muodossa.

Kolmannessa sitten otettiin jäähyjä, joita kumpikaan joukkue ei pystynyt hyödyntämään. Ehkä enemmän tehottomuutta kuin kaverin alivoimapelin hyvyyttä. Kolmannen ensimmäinen maalikin oli hieman onnenkantamoinen kun Juho Järvistä haettiin takatolpilta ja Oilers pelaaja merkkautti itselleen oman maalin matkalla. Erän viimeisestä maalista vastasi Saku Lehti, jonka seitsemäs tykki tähän erään pakin paikalta lopulta tuotti tulosta.

Tämä merkitsee nyt sitä, että SSV pitää yksin hallussaan Liigan toista sijaa ja on vain pisteen päässä johtavaa Classicia.

Pasi Halonen kommentoi pelistä: "Taas oli hieno puolustus. Se on parantunut ihan sikana alkukaudesta. Jos päästää noin vähän maaleja niin voi voittaakin pelejä. Olin ihan tyytyväinen myös omaan peliin. Hyvää liikettä oli." Teemu Piispanen taas kertoo "Hyvä taistelu, hieno iltapuhde. Äijät löi itsensä likoon. Kun noin vähän pästää maaleja saa olla tyytyväinen. Useammankin maalin olisi voinut tehdä, mutta tehdään sitten keväällä lisää. Joukkueilme oli hyvä - taistelija. Timolle tietysti hyvää syntymäpäivää!"

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PasiHalonen

Pasi Halonen

8.7.1983
Tiedot

MikaelJärvi

Mikael Järvi

2.12.1977
Tiedot

JuhoJärvinen

Juho Järvinen

18.6.1982
Tiedot

SakuLehti

Saku Lehti

8.7.1981
Tiedot

Teemu Piispanen

13.8.1982
Tiedot


EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää