Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Arpa saattaa ratkaista Euroopan Cupin lopputurnaukseen selviytyvän joukkueen

Ruotsin mestari Storvreta IBK löi EuroFloorball Cupin karsintaturnauksen avauksessaan Sveitsin Tigers Langnaun 7-3 (3-0, 4-1, 0-2) eli samoin lukemin kuin Tapanilan Erä eilen. Tämä merkitsee, että Erä ja Storvreta lähtevät huomenna klo 14.30 pelattavaan päätösotteluun täysin samalta viivalta. Voittaja jatkaa lopputurnaukseen, ja mikäli päädytään tasapeliin, ratkaisee jatkajan arpa.

Storvreta näytti pitkään tekevän Tigersistä silppua erikoistilannepelaamisellaan. Tigersin päästyä pelaamaan ylivoimalla Ruotsin maajoukkueen Mattias Samuelsson ja Suomen maajoukkueen Mika Kohonen kävivät iskemässä saman jäähyn aikana alivoimaosumat, ja perään Kohonen syötti vielä Henrik Stenbergin tekemään tasaviisikoin 3-0. Toisessa erässä Kohonen teki vielä alivoimalla 4-0 ja Stenberg ylivoimalla 5-0. Storvreta johti jo 7-0, ennen kuin Marc Burkhalter avasi toisen erän päätösminuutilla Tigersin maalitilin. Päätösjakson Tigers vei yllättäen 2-0, mikä petasi huomiseen otteluun todella mielenkiintoisen asetelman. Storvreta oli ottaa vielä edun rakennettuaan loppuminuuteille tukun tekopaikkoja, mutta Sveitsin maajoukkuemaalivahti Philipp Gerber torjui joka ainoan aina Henrik Stenbergin läpiajoa myöten.

- Ylivoima ja alivoima olivat hyviä, mutta viidellä viittä vastaan ei tehty tarpeeksi maaleja, Suomen maajoukkueelle 105 osumaa latonut Storvreta-hyökkääjä Hannes ÃÖhman harmitteli.
- Pyöritettiin peliä hyvin, mutta syöteltiin kerran - kaksi liikaa kun olisi pitänyt olla suoraviivaisempi.
Öhman jäi tänään ottelusta sivuun kahden erän jälkeen.
- Päätin säästää voimia huomiseen ratkaisupeliin koska olen viime viikolla sairastellut. Kuume ja vastatauti pudottivat painoa neljä kiloa, ja tämä oli vasta kauden ensimmäinen otteluni, Öhman paljasti.

- Parempi joukkue voitti, Tigers Langnaun suomalaishyökkääjä Olli Oilinki mietti.
- Meiltä kuitenkin parempi peli kuin eilinen, oli totuttu lattiaan ja uskallettiin jo vähän pelata. Ylivoima ja alivoima olivat kuitenkin melkoista kuraa eikä tappioon voi koskaan tyytyväinen olla.

- Näin Erän eilisen ottelun ja he pelasivat aika puolustavasti, Storvretan valmentaja Jonas Pettersson käänsi katseensa jo huomiseen ratkaisuotteluun.
- Olen nähnyt videoita Erän otteluista ja heidän pelitapansa on hyvin erilainen kuin ruotsalaisilla joukkueilla, mutta odotan huomisesta avoimempaa peliä. Meidän pelisuunnitelmamme on joka tapauksessa valmiina.

Salibandya, Helsinki
EuroFloorball Cupin karsintaturnaus

Storvreta IBK, Ruotsi - Tigers Langnau, Sveitsi 7-3 (3-0, 4-1, 0-2)

Sunnuntain päätösottelu klo 14.30 Tapanilan Mosahallissa: Tapanilan Erä - Storvreta IBK

Seuran tiedot - Seuran kotisivut

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.