Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä. Jo vuonna 2006 alkaneen valmennusuran alkajaisiksi Carvalho valmensi kaikkiaan seitsemän vuotta Lusitano de Évoran ja O Coruchensen eri ikäluokkien juniorijoukkueita ennen ensimmäistä pestiään aikuisten puolella kaudella 2013-14. Tämän Académico Viseun apuvalmentajana vietetyn kauden lisäksi Carvalho on toiminut aikuisten puolella apuvalmentajana kolmanneksi ylimmän sarjatason O Coruchensessa sekä toisiksi ylimmän sarjatason Estoril Praiassa kaudella 2019-20.

Ulkomailta Carvalholta löytyy kaksi eksoottisempaa valmennuspestiä, Kiinassa toimivan Luis Figo junioriakatemian päävalmentajana sekä Arabiemiraattien pääsarjatasolla pelaavan Shabab Dubain apu- ja kuntovalmentajana.

Intohimoisesti jalkapalloon suhtautuva Carvalho on kouluttautunut urheiluvalmennuksen maisteriksi Lissabonin yliopistossa. Maisteritutkinnon lisäksi Carvalho on suorittanut fyysisen valmennuksen tutkinnon jalkapalloon erikoistuen.

Gnistanissa valmentamisen lisäksi Carvalho työskentelee HPS/POHU YJ U17 joukkueen päävalmentajana.

– Olen erittäin tyytyväinen sopimuksestani Gnistaniin. Haluan kiittää Ricardoa (Duarte) ja Markoa (Kolsi) tästä mahdollisuudesta ja toivon, että voin osaltani auttaa seuraa kehittymään kohti sen tavoitteita, Carvalho kommentoi.

– Päivittäinen työ ja sitoutuminen kentällä sekä sen ulkopuolella ovat tärkeimpiä asioita, jotta pystymme menestymään. Uskon myös, että osaaminen ja intohimo peliin ovat olennaisia seikkoja. Odotukseni ovat korkealla ja uskon työhön mitä teemme, ja siihen, että saavutamme tavoitteemme!

Gnistanin päävalmentaja Ricardo Duarte on tyytyväinen uudesta valmennusryhmän jäsenestä.

– Rui tuo mukanaan Gnistaniin kaksi tärkeää asiaa. Ensinnäkin osaamista, laadukasta työtä ja kokemusta ammattijalkapallosta, ja toiseksi hänen sosiaaliset taitonsa, jotka auttavat meitä rakentamaan yhtenäisen joukkueen ja vahvan ammattimaisen ympäristön.

– Olen siis todella tyytyväinen, että Rui on mukana tiimissämme!

Lähde: gnistan.fi


Takaisin edelliselle sivulle


IF Gnistan rf - logo

IF Gnistan - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt laitapelaaja syötti Veikkausliigassa päättyneellä kaudella viisi maalia.

Lue lisää
Jiri Koski Gnistanin maalille

Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Monipuolinen laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Lue lisää
HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK ja Daniel Rökman, 16, ovat tehneet 2+1-vuotisen sopimuksen. Daniel Rökman tulee HJK:n organisaatioon tavoittelemaan paikkaa HJK Klubi 04:n kokoonpanossa.

Lue lisää