Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Viime vuoden maaliskuussa Gnistanin riveihin liittynyt Anyamele pelasi ennen Kipinään liittymistään Saksan Regional-liigan BSV Rehdenissä, jonne 26-vuotias laitapelaaja siirtyi HIFK:sta kauden 2017 päätteeksi. HIFK:n lisäksi Honkaa Veikkausliigassa edustanut Anyamele on pelannut 114 ottelua pääsarjatasolla.

Gnistanissa Anyamele sai ison roolin alusta lähtien. Niin laitapuolustajana kuin laitalinkkinäkin viihtyvä ”Emeka” iski kolme osumaa, joista ehdottomasti tärkein oli elintärkeässä VPS-vieraspelissä isketty pelin ratkaissut 3-5 osuma. Keltapaidassa jatkava Anyamele katselee luottavaisena tulevaisuuteen ja miehellä on selkeät tavoitteet tulevalle kaudelle.

– Ricardon ajatukset tulevasta ja seuran vahva pyrkimys kehittymään saivat minut vakuuttumaan jatkosta. Fiilikset ovat erittäin positiiviset ja odottavaiset tulevasta kaudesta! Henkilökohtaisiin tavoitteisiini kuuluu olla joukkueen tärkeimpiä pelaajia sekä tehdä paremmat tehot kuin viime kaudella. Joukkueena uskon meidän pystyvän selviämään kärkikahinoihin, vähempään en tyydy.

Päävalmentaja Ricardo Duarte on tyytyväinen Anyamelen sekä aiemmin tällä viikolla kiinnitetyn Omar Jaman jatkosopimuksiin ja summaa samalla joukkueen tilanteen talvikauden alun kynnyksellä.

– Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen kahden viime kauden runkopelaajan jatkosopimuksiin. Olemme onnistuneet kiinnittämään useita viime kauden loppupuoliskon avainpelaajia, mikä auttaa meitä luomaan jatkuvuutta prosessillemme. Joukkueen rakennus on vielä kesken ja etenkin puolustuspäähän neuvottelemme tällä hetkellä vahvistuksista. Tavoitteenamme on lähtökohtaisesti saada kaksi pelaajaa per pelipaikka. Minulla on vahva tunne, että olemme kokoamassa erittäin kilpailukykyistä joukkuetta, joka tulee tarjoamaan paljon hienoja hetkiä Gnistanin kannattajille!

Gnistanin sopimustilanne 6.1.2021: Nnaemeka Anyamele, Omar Jama, Elias Säyniö, Ilmari Hieta, Douglas Caé, Bangaly Kouyaté, Samu Volotinen, Masar Ömer, Rony Huhtala, Lucas Morais, Albin Mehmeti, Joel Europaeus, Matias Ambasciano, Aleksi Ahonen

Lähde: gnistan.fi


Takaisin edelliselle sivulle


IF Gnistan rf - logo

IF Gnistan - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NnaemekaAnyamele

Nnaemeka Anyamele

16.5.1994
Tiedot


Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä.

Lue lisää
HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK ja Daniel Rökman, 16, ovat tehneet 2+1-vuotisen sopimuksen. Daniel Rökman tulee HJK:n organisaatioon tavoittelemaan paikkaa HJK Klubi 04:n kokoonpanossa.

Lue lisää
Tuuli Enkkilä sopimukseen HJK:n kanssa

Tuuli Enkkilä sopimukseen HJK:n kanssa

Tuuli Enkkilä on tehnyt kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen HJK:n kanssa. Hämeenlinnan Palloseuran kasvatti on edustanut nuoresta iästään huolimatta Ilvestä liigatasolla vuodesta 2017 saakka.

Lue lisää
Ricardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Ricardo Duarte on IF Gnistanin uusi päävalmentaja

Portugalilainen Ricardo Duarte on Gnistanin uusi päävalmentaja. Duarten sopimus sisältää loppukauden lisäksi option ensi vuodesta.

Lue lisää
Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Roberto Nuccio ei jatka IF Gnistanin päävalmentajana

Nuccio jatkaa normaalisti tehtävässään seuran urheilutoimenjohtajana.

Lue lisää
Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Bangaly Kouyaté Gnistaniin

Gnistan vahvistaa puolustustaan Belgiasta Suomeen palaavalla Bangaly "Ben" Kouyatélla, jonka sopimus kestää loppukauden. Kouyaté saattaa olla pelikelpoinen jo tulevana viikonloppuna, mikäli hänen pelilupansa saadaan kuntoon.

Lue lisää