Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sebastien Sagne ja Micky Kyei Wolverinesin riveihin

Sebastien Sagne ja Micky Kyei Wolverinesin riveihin

Ahmalauma saa varsinaisen preseasonin kynnyksellä mukavan lisäpotkun, kun riveihin liittyy kaksi kovan luokan suomalaista ammattilaista. Maajoukkuelaitahyökkääjät eivät juuri esittelyjä suomalaiselle jenkkifutisyleisölle tarvitse, mutta kerrataan herrojen saldoa lyhyesti. Molemmat herrat ovat tehneet pitkän uran Saksan kovatasoisessa GFL-liigassa. Kyei pokkasi kauden 2019 lopussa mestaruuden Braunschweig Lionsin riveissä ollen isossa roolissa finaalissa sekä parin tärkeän kopin että kikkajuoksunkin muodossa. Yhteisten Dresdenin kausien jälkeen Wolverinesin kasvatti Sagne on taas esitellyt nopeuttaan etelälohkon kestomenestyjä Frankfurt Galaxyn riveissä.

Kyei oli jo päättänyt, ettei jatka uraansa Saksassa ja uran jatkokin oli katkolla. Mahdollisuus päästä Kanadan ammattilaisliiga CFLssä palautti kipinän harjoitteluun. Molemmat valittiin jatkoon CFL-testien perusteella, mutta korona keskeytti toiminnan ja on edelleen hyvin epävarmaa, pelataanko Kanadassa kautta 2020 ollenkaan. Sagnen mukaan toivo kuitenkin elää ja Wolverines-sopimuksissa on optio pikaiseen Kanadaan lähtöön.

”Mickyn ja Sebun saaminen joukkueeseen vaikeiden aikojen jälkeen on tietenkin iso juttu Wolverinesille, mutta uskoisin että tästä hyötyvät muutkin, kun pääsevät heitä vastaan pelaamaan. Kun kausi starttaa heinä-elokuun vaihteessa Vaahteraliiga on todennäköisesti maailman ainoa käynnissä oleva jenkkifutissarja – meillä on siis iso mahdollisuus tätä kautta, mutta samalla vastuu siitä että ”tuote” on kunnossa”, kertoilee valmennuspäällikkö Jan Vilkko. ”Hyökkäys on nyt kasassa ja hyvältä näyttää. Puolustuksen puolella on ollut hiukan enemmän haasteita, kun raakkasimme viime kauden maksullisia pelaajia pois kovalla kädellä ja korona sekä muut kiireet rokottivat myös rosteria. Muutaman pelaajan kanssa vielä keskustelemme vielä ”omalla puolella” palloa, mutta muuten keskitymme tekemään mahdollisimman kovaa tulosta ja pitämään hauskaa. Wolverinesissa kausi ei ole niin ”tynkä” kuin monella muulla, koska meillä on joukkueet myös 2-divarissa, sekä U20ssä, eli isolle osalle pelaajista voimme tarjota tänäkin vuonna yli kymmenen ottelua”.

Lähde: helsinkiwolverines.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Valasti jatkaa Wolverinesissa

Ville Valasti jatkaa Wolverinesissa

Helsinki Wolverines on solminut jatkosopimuksen GFL-optiolla puolustuksen linjamies Ville Valastin kanssa.

Lue lisää
Wolverines vahvistuu toiselle kierrokselle

Wolverines vahvistuu toiselle kierrokselle

Helsinki Wolverines vahvistuu entisestään, kun seurassa 2014 pelannut amerikkalainen DB/WR Oscar Vazquez-Dyer liittyy joukkueeseen. Hän tuo mukanaan neljä saksalaista: Ingo Bertherin (WR), Christian Petrichin (LB), Marc Kuppingerin (OL), Alexander Funkin (RB).

Lue lisää
Hakala jatkaa Roostersin peräsimessä

Hakala jatkaa Roostersin peräsimessä

Amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari Helsingin Roosters on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Juha Hakalan kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Johnson ja Sagne siirtyvät 69ersiin

Johnson ja Sagne siirtyvät 69ersiin

Vaahteraliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Helsingin 69ers on hankkinut riveihinsä kaksi paikallisvastustaja Wolverinesin avainpelaajaa.

Lue lisää
Kolmen Suomen mestaruuden valmentaja jatkaa Roostersissa

Kolmen Suomen mestaruuden valmentaja jatkaa Roostersissa

Amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari Helsingin Roosters on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja Juha Hakalan kanssa.

Lue lisää