Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

HIFK sopimukseen norjalaispuolustajan kanssa

 

Norjalainen keskuspuolustaja Tobias Vibe siirtyy HIFK:hon tulevaksi kaudeksi. Edelliset kahdeksan vuotta Vibe on viettänyt Tromsdalen UIL-nimisessä joukkueessa, joka pelaa Norjan ykkösdivisioonassa, eli maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän on 1,95 metriä pitkä ja on näin ollen vaikea vastustaja pääpalloissa. Vibe odottaa innolla Helsinkiin saapumista sekä uuden haasteen vastaanottamista uudessa maassa.

– Minulla oli muutamia tarjouksia Norjasta sekä yksi Färsaarilta, mutta kun agenttini otti yhteyttä ja kertoi HIFK:n kiinnostuksesta, tunsin heti, että tämä olisi sekä urani että itseni kannalta hyvä siirto. Saan nyt mahdollisuuden kokeilla jotain uutta uudessa maassa, Vibe kommentoi.

Vibe on kotoisin pienestä, noin 2000 asukkaan Lødingenin kunnasta, mutta on asunut viimeiset yhdeksän vuotta Tromssassa. Siirtyessään Suomeen Vibe pelaa näin ollen ensimmäistä kertaa urallaan ulkomailla.

– En ole vielä ehtinyt tutustua HIFK:hon tarkemmin, mutta olen saanut hyvän ensimmäisen vaikutelman. Olen kuullut, että Veikkausliiga on aika fyysinen sarja, mutta niin ovat toisaalta mielestäni myös norjalaiset sarjat, joten suomalaisten ja norjalaisten välillä tuskin on suuria eroja tässä asiassa.

Vibe on innoissaan uudesta haasteestaan loukkaantumisten sävyttämän viime kauden jälkeen, ja on myös asettanut itselleen tavoitteita tulevaa kautta varten.

– Olin loukkaantumisen takia paljon sivussa viime kaudella, joten yksi tavoitteistani kaudella 2019 on pelata paljon ja hyvin, aivan kuten pelasin ennen loukkaantumista. Haluan pelata suurella itseluottamuksella ilman loukkaantumisia. Joukkueen pärjääminen ja se, että saavutamme joukkueen kanssa hyvän sijoituksen sarjassa, on tietysti tärkeintä.

– Tobias Vibe on fyysinen pelaaja, joka tuo uuteen HIFK:n joukkueeseen johtajuutta ja erikoistilanteisiin uusia vaihtoehtoja. Hän jatkaa linjaamme monipuolisten pelaajien rekrytoinnissa, koska hän on pelannut paljon sekä alempana keskikenttäpelaajana että topparina, kommentoi seuran urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Soccer ry - logo

HIFK Soccer - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJiri Koski Gnistanin maalille

Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä.

Lue lisää
Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Monipuolinen laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Lue lisää
HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK ja Daniel Rökman, 16, ovat tehneet 2+1-vuotisen sopimuksen. Daniel Rökman tulee HJK:n organisaatioon tavoittelemaan paikkaa HJK Klubi 04:n kokoonpanossa.

Lue lisää