Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Xhevdet Gela palaa IFK:hon

Xhevdet Gela palaa IFK:hon

 

Xhevdet Gela ja HIFK ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Gela, 29, on aiemmin edustanut HIFK:ta kausina 2016 ja 2017, joiden aikana hän pelasi 71:ssa ottelussa, tehden niissä neljä maalia ja neljä maalisyöttä. Kauden 2018 hän vietti FC Lahdessa. Tämän lisäksi Gela on myös pelannut mm. MyPassa, Hakassa, Atlantis FC:ssä sekä puolalaisessa Widzew Lodzissa. Gela on pelannut urallaan yhteensä 198 Veikkausliigaottelua, joissa hän on tehnyt 15 maalia ja 15 maalisyöttöä.

– Aloitettiin keskustelut Mikan kanssa heti kauden loputtua. Hän sanoi saavansa kasaan joukkueen, jolla on hyvä mahdollisuus taistella hyvistä sijoista. Se oli tärkeä asia itselleni. Toki tunnen seuran hyvin, IFK on mahtava vanha seura, mutta se, että joukkue on kilpailukykyinen oli minulle tärkeää. Olen sen ikäinen nyt että olen pelaajaurani parhaassa iässä, mutta samalla olen myöskin sen verran kokenut etten enää halua liittyä sellaiseen joukkueeseen, jonka tavoite on ainoastaan säilyä sarjassa, Gela kertoo päätöksestään palata IFK:hon.

Gela tunnetaan hyvänä pallollisena pelaajana joka tekee työtä niin ylöspäin kuin alaspäinkin. Tämän lisäksi hän on hyvin vahva kaksinkamppailuissa. Keskikenttäpelaajana tunnettu Gela tullaan näkemään myös muilla pelipaikoilla ensi kauden IFK:ssa.

– Tavoitteeni on pelata urani tähän mennessä parhaan kauden. Kun seuran budjetti ei ole liigan isoimpia, niin on pakko olla myös monikäyttöinen pelaaja. Kun itse pelaa hyvin niin joukkuekin pärjää. Tavoitteemme on päästä ylempään loppusarjaan. Se on kova tavoite, mutta koen sen saavuttamisen olevan realistista. Se vaatii toki myös sen, että onnistutaan monella saralla. Mutta en tullut tänne ajatuksella että tämä olisi urani päätepysäkki. En pidä ollenkaan epärealistisena, että siirtyisin vielä jonain päivänä ulkomaille pelaamaan. Nytkin minulla oli vaihtoehtoja ulkomailla, mutta valitsin kuitenkin IFK:n.

IFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin mielestä Gela on hyvä lisä HIFK:n tulevan kauden joukkueeseen.

– Me olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme joukkueeseemme monipuolisen pelaajan, jonka pallollinen osaaminen ja fyysisyys varmasti on hyödyksi erityisesti laitapuolustajan roolissa. Pelaajan perässä oli muutama muukin Veikkausliigaseura ja hänellä on vahva halu menestyä sekä päästä vielä eteenpäin urallaan, joten saamme varmasti hänestä toivotun lisän joukkueeseemme, kommentoi Lönnström.

Lähde: HIFKfotboll.fi


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK Soccer ry - logo

HIFK Soccer - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt laitapelaaja syötti Veikkausliigassa päättyneellä kaudella viisi maalia.

Lue lisää
Jiri Koski Gnistanin maalille

Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä.

Lue lisää
Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Monipuolinen laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Lue lisää