Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

 

Ken Sirenius on valittu Dickenin naisten SM-sarjajoukkueen päävalmentajaksi. Sirenius jatkaa edelleen päätyössään Suomen Käsipalloliiton valmennuspäällikkönä sekä Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana.

Sireniuksen valintaa käsiteltiin liittohallituksen kokouksessa marraskuussa. Hallituksen yksimielisen päätöksen mukaan Käsipalloliitto ei näe estettä sille, että Sirenius valmentaa Dickenin naisten SM-sarjajoukkuetta Käsipalloliitossa olevan toimensa ohella. Hallitus tarkistaa tarvittaessa tilanteen kevätkauden 2019 jälkeen.

Koska Sirenius on juuri suorittanut EHF Master Coach -tutkinnon, liittohallitus katsoi, että Sireniuksen on valmentajan pätevyytensä kehittämiseksi hyvä myös päästä harjoittamaan joukkueen valmentamista. Hetki oli nyt otollinen, sillä Dickenissä avautui paikka nykyisen päävalmentajan Thomas Hivertin muuttaessa perheineen ulkomaille.

Sireniukselle valmennuspaikan vastaanottaminen Dickenin riveissä on liiton päätyön ohella tärkeä askel valmentajan uralla. ”Olen innoissani ja otan valmennustyön vastaan hyvillä mielin. Motivaatio on huipussa ja halu tehdä valmennustyötä kova. Odotukset ovat korkealla, kun saan vastuun joukkueesta, joka on kehittynyt Hivertin käsissä merkittävästi viimeiset kolme kautta”, Sirenius linjaa.

”Liitolle on tärkeää, että Ken pääsee tekemään työtä, johon hän on juuri saanut vaativan koulutuksen. Haluamme tukea Kenin kehittymistä valmentajana sekä auttaa ja tukea myös jäsenseuraamme yllättävässä tilanteessa”, liiton toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen sanoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Dickenille pistemenetys ja sakko pelaamatta jääneestä ottelusta

Dickenille pistemenetys ja sakko pelaamatta jääneestä ottelusta

Käsipallon miesten SM-liigan ottelu ÅIFK – Dicken oli aseteltu pelattavaksi sunnuntaina 15.10.2023, mutta jäi pelaamatta Dickenin ilmoitettua, ettei joukkuetta saada kasaan ottelupäiväksi.

Lue lisää
HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

Kauden 2014-15 käsipallon naisten SM-sarjan päätöskierros pelattiin keskiviikkona 4.3. ja jo ennakkoon tiedossa oli melkoista draamaa.

Lue lisää

HC West vahvistuu kahdella pelaajalla

HC West vahvistuu kaudelle 2013-2014 kahdella täsmähankinnalla joiden lisäksi joukkueeseen liittyy jälleen muutama GrIFK:n junioripelaaja.

Lue lisää

Jani Vaskola jatkaa Dickenin naisten päävalmentajana

Käsipallon naisten SM-sarjan Dicken on solminut jatkosopimuksen nykyisen päävalmentajansa Jani Vaskolan kanssa.

Lue lisää

Käsipallon joulukuun tähtipelaajat valittu

Naisten SM-sarjan joulukuun tähtipelaajiksi on valittu 2 maalivahtia.

Lue lisää

Pernilla Karlsson vahvistamaan Dickenin naisten SM-sarjajoukkuetta

Siuntion SIF:iä 15 vuotta edustanut Pernilla Karlsson on siirtynyt helsinkiläiseen Dickeniin.

Lue lisää