Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jani Vaskola jatkaa Dickenin naisten päävalmentajana

 

Jani Vaskola jatkaa Dickenin naisten päävalmentajana


Käsipallon naisten SM-sarjan Dicken on solminut jatkosopimuksen nykyisen päävalmentajansa Jani Vaskolan kanssa. Kesällä 2012 Dickenin peräsimeen tullut valmentaja jatkaa seurassa ainakin kevääseen 2014. Joukkueen valmennuksessa jatkavat myös Robert Lindholm sekä Jouni Ahlroth.

- Jatkosopimus tuntuu erittäin hyvältä. Olemme vasta kehityskaaren alkupolulla ja töitä on vielä paljon tehtävänä. Joukkueessa on ollut erittäin positiivinen vire ja pelaajista on näkynyt vahva halu kehittyä eteenpäin urheilijoina. Pelaajat ovat myös hyvin omaksuneet uuden pelitavan ja tekevät määrätietoisesti töitä pelitavan vaatimusten saavuttamiseen. Kehityksen kannalta koen myös erittäin tärkeänä seikkana nykyisen valmennusryhmän säilymisen tulevallakin kaudella.

Lisäksi Dicken seurana hoitaa asiat ammattitaitoisesti sekä pystyy luomaan olosuhteet joissa on helppo työskennellä. Näiden asioiden pohjalta oli helppo tehdä jatkosopimus jo ajoissa seuraavastakin kaudesta, Jani Vaskola kertoo.

Dickenin manageri Markku Enström kommentoi uunituoretta sopimusta: Jani on tehnyt hyvää työtä nuoren joukkueen kanssa ja saanut joukkueen tekemään päivittäistä työtä oman ja joukkueen kehityksen eteen. Dicken haluaa olla tulevina kausina kamppailemassa suomen mestaruudesta ja jatkosopimus Janin kanssa oli luonteva jatkumo nykytilanteeseen. Uskon että Janin määrätietoisella valmennuksella nuoresta joukkueestamme leivotaan muutamassa vuodessa varteenotettava joukkue taistelemassa SM-sarjan kirkkaimmista mitaleista.

Dickenin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Drumsö Idrottskamrater DICKEN - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedotDickenille pistemenetys ja sakko pelaamatta jääneestä ottelusta

Dickenille pistemenetys ja sakko pelaamatta jääneestä ottelusta

Käsipallon miesten SM-liigan ottelu ÅIFK – Dicken oli aseteltu pelattavaksi sunnuntaina 15.10.2023, mutta jäi pelaamatta Dickenin ilmoitettua, ettei joukkuetta saada kasaan ottelupäiväksi.

Lue lisää
Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius on valittu Dickenin naisten SM-sarjajoukkueen päävalmentajaksi. Sirenius jatkaa edelleen päätyössään Suomen Käsipalloliiton valmennuspäällikkönä sekä Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana.

Lue lisää
HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

Kauden 2014-15 käsipallon naisten SM-sarjan päätöskierros pelattiin keskiviikkona 4.3. ja jo ennakkoon tiedossa oli melkoista draamaa.

Lue lisää

HC West vahvistuu kahdella pelaajalla

HC West vahvistuu kaudelle 2013-2014 kahdella täsmähankinnalla joiden lisäksi joukkueeseen liittyy jälleen muutama GrIFK:n junioripelaaja.

Lue lisää

Käsipallon joulukuun tähtipelaajat valittu

Naisten SM-sarjan joulukuun tähtipelaajiksi on valittu 2 maalivahtia.

Lue lisää

Pernilla Karlsson vahvistamaan Dickenin naisten SM-sarjajoukkuetta

Siuntion SIF:iä 15 vuotta edustanut Pernilla Karlsson on siirtynyt helsinkiläiseen Dickeniin.

Lue lisää