Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harri Forsten palaa Salibandyliigaan

Harri Forsten palaa Salibandyliigaan

 

Keskushyökkääjä Harri Forsten (33) tekee paluun Salibandyliigaan ja pukee ylleen Viikinki-paidan yhden kauden jäähdyttelyn jälkeen. Vuoden huilailun ja siviilipuolen kiireiden jälkeen Forsten on jälleen valmis täysipainotteiseen harjoitteluun ja työskentelyyn joukkueen kanssa.

- Kyllä tässä on jo pidemmän aikaa vähän poltellut paluu liigakentille. Kai se suurin syy paluulle on se, että kaipaan niitä fiiliksiä mitä on aikasemmin saanut kokea SSV:n kanssa, kertoo Forsten itse syistään paluuseen.

Pelimies on aina pelimies, eikä polte poistu niin vain: "Erittäin innostunein mielin tulen takaisin pelikentille. En muista olenko ollut näin  täpinöissä ollu aikaisemmin sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen kuin nyt. Vähän samanlaiset ovat fiilikset kuin silloin aikanaan, kun Kurren kanssa ensimmäisen miesten edustusjoukkueen sopimus tehtiin. Valmiuksien paluuseen pitäisi olla hyvät. Kuntoa on pidetty yllä ja kyllä henkilökohtaiset odotukset sekä itseä, että joukkuetta kohtaan ovat korkealla. Nälkää on kasvatettu katsomosta käsin nyt vuoden verran ja olen varma että se tulee näkymään myös kentällä"

- Harri on todella tärkeä vahvistus meille, myös senkin takia että meillä oli viime kaudella selkeä pula senttereistä. Hän on varmasti edelleen Suomen parhaita senttereitä ja hän on loistava kahden suunnan pelaaja sekä pistemies. Arvostan häntä todella paljon sekä pelaajana, että ihmisenä, kertoo ilahtunut manageri Kurre Westerlund.

Herrasmiehenä tunnetun Forstenin vahvuutena tunnetaan monipuolisuus. Loputon kunto auttaa oman pään puolustamisessa ja hyvä pelisilmä hyökkäysten lopettamisessa. Forstenista on monesti sanottu, että hän tekee kenttäkavereistaan parempia omalla panoksellaan. Siitä kertovat myös miehen mittavat ansiot.

Urallaan Forsten on voittanut jo urallaan lähes kaiken. Saavutuksiin kuuluvat muun muassa kaksi maailmanmestaruutta, seitsemän Suomen mestaruutta, EuroFloorball ja Champions Cupin voitot sekä neljä Suomen Cupin voittoa. Runkosarjassa 305 ottelussa tehoja on kertynyt 184+222=406, mikä oikeuttaa kaikkien aikojen tehopisteissä 18. sijalle.  Pudotuspeleissä Forsten on ollut myös tehokas ja 117 ottelussa on mies lyönyt tehot 68+87=155, mikä on liigan kaikkien aikojen toiseksi korkein teholuku. Maaotteluita on kertynyt yhteensä 47, joissa pisteitä on syntynyt 24+26=50.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HarriForsten

Harri Forsten

27.7.1982
Tiedot


Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää