Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV:n valmennustiimi vahvistuu

Veikkausvinkit

SSV:n valmennustiimi vahvistuu


SSV:n miesten edustusjoukkue on tehnyt sopimukset valmennustiimiinsä Petri Huttusen ja Keijo Matilaisen kanssa. Huttunen on ollut jo neljä aikaisempaa kautta mukana ja uuden sopimuksen myötä yhteistyö jatkuu. Matilainen liittyy nyt uudestaan neljän kauden poissaolon jälkeen SSV:n valmennustiimiin.

Matilaisen sopimuksella pyritään vahvistamaan varsinkin edustusjoukkueen fyysisiä valmiuksia. ”Tarkoituksenani on tuoda resursseja yksilöiden entistä parempaan kehitykseen ja sitä kautta tietysti vaikuttaa myös lajiominaisuuksiin. Paljon on ehtinyt kokemuksia kertyä varsinkin lajista viime vierailun jälkeen ja nyt ollaan mukana kehittämässä niin joukkuetta, kuin fyysistä valmennustakin entistä paremmin salibandyyn soveltuvaksi.”

- Hieno tulla taas mukaan hienoon organisaatioon. Nyt olen valmiimpi kuin viime kerralla, mutta raakilehan sitä vielä on ja halu kehittyä on suuri. Pystyn tuomaan näkemystä laajalti eri lajien näkökulmasta ja sitä kautta etsitään parhaita harjoitteita yksilöille, kertoo Matilainen paluustaan.

Petri Huttusen saavutuksiin pelaajana kuuluvat muun muassa maailmanmestaruus hopea ja kaksi Suomen mestaruutta. Valmentajan roolissa Huttuselle on kertynyt Champions Cupin ja Suomen Cupin voitot, sekä kaksi SM-hopeaa ja pronssia.

Keijo Matilainen on ansioitunut valmentajana niin seura-, kuin maajoukkuetasolla salibandyssa ja amerikkalaisessa jalkapallossa. Salibandyliigasta saavutuksiin on kertynyt muun muassa kaksi Suomen mestaruutta.  Siviilityöltään puolustusvoimien urheilukoulun talvilajien valmennuskoordinaattorina toimiva Matilainen valittiin vuoden 2014 sotilasvalmentajaksi.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPerttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää