Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV:n valmennustiimi vahvistuu

SSV:n valmennustiimi vahvistuu


SSV:n miesten edustusjoukkue on tehnyt sopimukset valmennustiimiinsä Petri Huttusen ja Keijo Matilaisen kanssa. Huttunen on ollut jo neljä aikaisempaa kautta mukana ja uuden sopimuksen myötä yhteistyö jatkuu. Matilainen liittyy nyt uudestaan neljän kauden poissaolon jälkeen SSV:n valmennustiimiin.

Matilaisen sopimuksella pyritään vahvistamaan varsinkin edustusjoukkueen fyysisiä valmiuksia. ”Tarkoituksenani on tuoda resursseja yksilöiden entistä parempaan kehitykseen ja sitä kautta tietysti vaikuttaa myös lajiominaisuuksiin. Paljon on ehtinyt kokemuksia kertyä varsinkin lajista viime vierailun jälkeen ja nyt ollaan mukana kehittämässä niin joukkuetta, kuin fyysistä valmennustakin entistä paremmin salibandyyn soveltuvaksi.”

- Hieno tulla taas mukaan hienoon organisaatioon. Nyt olen valmiimpi kuin viime kerralla, mutta raakilehan sitä vielä on ja halu kehittyä on suuri. Pystyn tuomaan näkemystä laajalti eri lajien näkökulmasta ja sitä kautta etsitään parhaita harjoitteita yksilöille, kertoo Matilainen paluustaan.

Petri Huttusen saavutuksiin pelaajana kuuluvat muun muassa maailmanmestaruus hopea ja kaksi Suomen mestaruutta. Valmentajan roolissa Huttuselle on kertynyt Champions Cupin ja Suomen Cupin voitot, sekä kaksi SM-hopeaa ja pronssia.

Keijo Matilainen on ansioitunut valmentajana niin seura-, kuin maajoukkuetasolla salibandyssa ja amerikkalaisessa jalkapallossa. Salibandyliigasta saavutuksiin on kertynyt muun muassa kaksi Suomen mestaruutta.  Siviilityöltään puolustusvoimien urheilukoulun talvilajien valmennuskoordinaattorina toimiva Matilainen valittiin vuoden 2014 sotilasvalmentajaksi.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää