Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matias Sauramaa sopimukseen HJK:n kanssa

Matias Sauramaa sopimukseen HJK:n kanssa

 

HJK on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen nuoren maalivahtilupauksen Matias Sauramaan kanssa. Sauramaa, 18, liittyi HJK:n harjoitusvahvuuteen jo tammikuun alussa joukkueen aloitettua harjoituskautensa. Kaksi seuraavaa kautta kattavan sopimuksen Sauramaa ja HJK allekirjoittivat viime viikon perjantaina.

Kaksi edellistä kautta PK-35 Vantaata edustanut, 196 senttiä pitkä Sauramaa on pelannut urallaan kolme ykkösen ottelua PK-35:n riveissä. Viime kausi Sauramaalla meni loukkaantumisten takia piloille, mutta nyt nuori lupaus on jälleen pelikunnossa.

-Tosi hyvät fiilikset siitä, että pääsin tekemään sopimuksen juuri Klubin kanssa ja siirtymään Suomen parhaaseen seuraan. Tunnen Ville Wallénin jo entuudestaan ja tiedän, kuinka hyvä valmentaja hän on. Uskon pääseväni hänen avullaan urallani paljon eteenpäin. Odotan paljon kahdelta seuraavalta vuodeltani HJK:n riveissä, Sauramaa iloitsee sopimuksen syntymisen jälkeen.

-Tämä on iso askel urallani ja olen jo täällä viettämässäni kolmessa viikossa oppinut paljon asioita ja kehittynyt hyvin maalivahtina. Täällä on tietenkin treeneissä paljon kovempi tempo, kuin Vantaalla kun on taitavia jätkiä niin paljon. Minulle on iso asia päästä pelaamaan näin menestyneessä seurassa. Toivottavasti loukkaantumiset ovat taakse jäänyttä elämää, sillä viime kausi oli tuskainen koko kauden kestäneiden loukkaantumisten takia. Muutama tuttu oli jo entuudestaan tässä joukkueessa ja muutkin jätkät ovat ottaneet tosi hyvin sisään tähän jengiin, nuori maalivahti jatkaa.

Viime kaudella ensimmäistä vuotta HJK:n maalivahtivalmentajana toiminut Ville Wallén on jo ehtinyt ennen tammikuutakin työskentelemään Sauramaan kanssa yhdessä. Wallén on valmentanut Matiasta Pohjois-Haagan yhteiskoulun aamutreeneissä jo toista vuotta ja tuntee nuoren lupauksen hyvin.

-Matias on tosi kova harjoittelija ja kaikesta huomaa että hänellä on suuri halu kehittyä ja tulla hyväksi maalivahdiksi. Ainakin kolme ensimmäistä viikkoa ovat menneet Matiaksen kanssa hyvin ja hän on pärjännyt täällä hienosti. Näen hänessä ehdottomasti potentiaalia kasvaa huippuveskariksi. Kuten kaikilla nuorilla maalivahdeilla, hänelläkin on vielä paljon kehitettävää ja siksi hänen suuri harjoitusintonsa on tärkeää. Perustorjuminen hänellä on hyvällä mallilla ja tietysti hän on ulottuva, iso maalivahti, miettii Ville Wallén tuoreesta HJK-vahdista.

HJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin Jalkapalloklubi - logo

HJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJiri Koski Gnistanin maalille

Jiri Koski Gnistanin maalille

Gnistan vahvistaa maalivahtiosastoaan Jiri Koskella ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Kasperi Liikonen ja Gnistan jatkosopimukseen

Ykkösen tasolla kokenut laitapelaaja Kasperi Liikonen jatkaa Gnistanissa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella.

Lue lisää
Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle HIFK:hon

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Rui Carvalho Gnistanin apuvalmentajaksi

Portugalin Coruchesta kotoisin oleva 37-vuotias Rui Carvalho on toiminut kotimaassaan niin aikuis- kuin juniorijoukkueiden valmennustehtävissä.

Lue lisää
Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Nnaemeka Anyamele ja Gnistan jatkosopimukseen

Monipuolinen laitapelaaja Nnaemeka Anyamele jatkaa Gnistanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Lue lisää
HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK kiinnitti lupaavan laitahyökkääjän

HJK ja Daniel Rökman, 16, ovat tehneet 2+1-vuotisen sopimuksen. Daniel Rökman tulee HJK:n organisaatioon tavoittelemaan paikkaa HJK Klubi 04:n kokoonpanossa.

Lue lisää