Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapanilan Erä tähtää Suomen mestariksi myös tiedottamisessa

Veikkausvinkit

 

Tapanilan Erä tähtää Suomen mestariksi myös tiedottamisessa


Tapanilan Erän salibandyliigajoukkue on vahvistanut tiedotusosastoaan alkavan liigakauden kynnyksellä. Liigajoukkueen tiedotusta johtamaan on palkattu Jyri Kivimäki. Kivimäellä on pitkä kokemus urheilutoimittamisesta, hän on työskennellyt Yle Urheilussa vuodesta 2001 lähtien. Tällä hetkellä hän on Yle Urheilun uusmediatuottaja.

- On hienoa päästä tekemään työtä salibandyn parissa ja Tapanilan Erässä. Salibandylla on valtava potentiaali ja uskon, että pystymme Erän kanssa nostamaan myös koko Salibandyliigan profiilia ja kiinnostavuutta. Tämä on hieno haaste, jossa rakennuspalikat ovat loistavat, Tapanilan Erän tiedotuspäällikkö Kivimäki sanoo.

Uusi tiedotustiimi tuo myös paljon uutta salibandysisältöä alkavaan liigakauteen.

- Aiomme jatkaa panostusta muun muassa ottelutapahtumien liveseurantaan Twitterissä, mutta aiomme tuoda ihan oman näkökulmamme asiaan. Kannattaa tulla katsomaan heti Pasilan liiga-avaukseen perjantaina 20. syyskuuta, mitä tarkoittaa interaktiivinen ottelutapahtuma Erän tapaan, Kivimäki kertoo.

- Kasvatamme myös reilusti videotuotantoamme. Erän jokainen kotipeli kuvataan tv-laatuisesti ja noin tunti ottelun päättymisestä EräTV-kanavallamme YouTubessa pääsee ihastelemaan otteluidemme kohokohtia teräväpiirtolaatuisena, usealla kameralla kuvattuna. Tulemme myös uudistamaan edustusjoukkueen verkkosivumme liigakauden kynnyksellä niin, että yhdistämme aivan uudella tavalla video-, kuva-, teksti- ja sosiaalisen median materiaalia sivustollamme. Haluamme olla Suomen paras liigajoukkue myös näissä asioissa, Kivimäki summaa.

Jyri Kivimäen lisäksi Erän tiedotustiimissä työskentelevät alkavalla kaudella salibandyn ylijohtava Toni Lötjönen, Erän markkinointivastaava Antti Peiponen, pitkän linjan salibandytoimittaja Mika Hilska sekä videotuotannoista Kivimäen kanssa vastaava Janne Juote. Hienoista salibandyvalokuvistaan tunnettu Mikko Hyvärinen häärii putkiensa kanssa tuttuun tapaan Erän otteluissa.

Erän tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Tapanilan Erä ry - logo

Tapanilan Erä - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniLötjönen

Toni Lötjönen

Tiedot


Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Erän paras pistemies sopimukseen EräViikinkien kanssa

Hyökkääjä Tuomas Iiskola ja Salibandyliigan EräViikingit ovat tehneet pelaajasopimuksen. Hurjasta laukauksestaan tunnettu vuoden 2011 nuorten maailmanmestari pelaa helsinkiläisseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Maajoukkuehyökkääjä EräViikinkien haaviin

Salibandyliigassa pelaava EräViikingit on tehnyt sopimuksen maajoukkuehyökkääjä Miko Kailialan kanssa.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää