Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapanilan Erä tähtää Suomen mestariksi myös tiedottamisessa

 

Tapanilan Erä tähtää Suomen mestariksi myös tiedottamisessa


Tapanilan Erän salibandyliigajoukkue on vahvistanut tiedotusosastoaan alkavan liigakauden kynnyksellä. Liigajoukkueen tiedotusta johtamaan on palkattu Jyri Kivimäki. Kivimäellä on pitkä kokemus urheilutoimittamisesta, hän on työskennellyt Yle Urheilussa vuodesta 2001 lähtien. Tällä hetkellä hän on Yle Urheilun uusmediatuottaja.

- On hienoa päästä tekemään työtä salibandyn parissa ja Tapanilan Erässä. Salibandylla on valtava potentiaali ja uskon, että pystymme Erän kanssa nostamaan myös koko Salibandyliigan profiilia ja kiinnostavuutta. Tämä on hieno haaste, jossa rakennuspalikat ovat loistavat, Tapanilan Erän tiedotuspäällikkö Kivimäki sanoo.

Uusi tiedotustiimi tuo myös paljon uutta salibandysisältöä alkavaan liigakauteen.

- Aiomme jatkaa panostusta muun muassa ottelutapahtumien liveseurantaan Twitterissä, mutta aiomme tuoda ihan oman näkökulmamme asiaan. Kannattaa tulla katsomaan heti Pasilan liiga-avaukseen perjantaina 20. syyskuuta, mitä tarkoittaa interaktiivinen ottelutapahtuma Erän tapaan, Kivimäki kertoo.

- Kasvatamme myös reilusti videotuotantoamme. Erän jokainen kotipeli kuvataan tv-laatuisesti ja noin tunti ottelun päättymisestä EräTV-kanavallamme YouTubessa pääsee ihastelemaan otteluidemme kohokohtia teräväpiirtolaatuisena, usealla kameralla kuvattuna. Tulemme myös uudistamaan edustusjoukkueen verkkosivumme liigakauden kynnyksellä niin, että yhdistämme aivan uudella tavalla video-, kuva-, teksti- ja sosiaalisen median materiaalia sivustollamme. Haluamme olla Suomen paras liigajoukkue myös näissä asioissa, Kivimäki summaa.

Jyri Kivimäen lisäksi Erän tiedotustiimissä työskentelevät alkavalla kaudella salibandyn ylijohtava Toni Lötjönen, Erän markkinointivastaava Antti Peiponen, pitkän linjan salibandytoimittaja Mika Hilska sekä videotuotannoista Kivimäen kanssa vastaava Janne Juote. Hienoista salibandyvalokuvistaan tunnettu Mikko Hyvärinen häärii putkiensa kanssa tuttuun tapaan Erän otteluissa.

Erän tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Tapanilan Erä ry - logo

Tapanilan Erä - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniLötjönen

Toni Lötjönen

Tiedot


EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää