Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Helsinki Floorball Cup nousee maailman suurimpien salibandyturnausten joukkoon

 

Helsinki Floorball Cup nousee maailman suurimpien salibandyturnausten joukkoon


Suomen historian suurin salibandyturnaus järjestetään loppiaisviikonloppuna Arena Centereissä ympäri Helsinkiä. Turnauksessa on mukana 261 joukkuetta ja pelejä pelataan yli 700. Turnaus houkuttelee paikallisten lisäksi myös paljon joukkueita ympäri Suomea. Ulkomailta joukkueita saapuu aina Slovakiaa myöten.

Helsinki Floorball Cup pelataan kolmipäiväsenä suurtapahtumana 4.-6.1.2013 Helsingissä Arena Centerin halleissa Myllypurossa, Ruskeasuolla ja Hakaniemessä. Turnauksessa on sarjoja eri-ikäisille ja eritasoisille joukkueille. Tyttöjen ja poikien juniorisarjojen ikähaitari on 8-vuotiaista 20-vuotiaisiin ja turnauksessa pelataan myös aikuisten harrastesarjat.

HFC:n kasvu on ollut hurjaa. Viime vuonna mukana oli 150 joukkuetta ja nyt osallistujia on yli sata enemmän. Kokonaisuudessaan HFC 2013 kerää 261 joukkuetta samaan tapahtumaan ja pelkästään turnauspasseja on myyty yli 5 000 kappaletta.
”On mahtavaa, että turnaus on kasvanut ja olemme nousseet ylivoimaisesti Suomen suurimmaksi salibandyturnaukseksi ja kansainvälisestikin viiden suurimman turnauksen joukkoon” kertoo Arena Centerin toimitusjohtaja Petteri Bergman.

Ulkomailta 20 joukkuetta

Helsinki Floorball Cup on kiinnostanut myös ulkomailla ja mukana on 20 ulkomaista joukkuetta, jotka saapuvat Ruotsista, Slovakiasta, Latviasta ja Venäjältä. Ensimmäistä kertaa tarjolla olevat majoituspaketit ovat olleet suosittuja ja houkutelleet mukaan paljon joukkueita eri puolilta Suomea. Yhteensä majoitusvuorokausia on tapahtumajärjestäjän kautta myyty yli 3 000.
”Markkinoimme turnausta Suomessa ja laajasti myös ulkomailla. Tämän ansiosta ulkomaisten joukkueiden määrä kolminkertaistui ja Suomestakin osallistuu paljon ulkopaikkakuntalaisia joukkueita jopa Pohjois-Suomea myöten. Vapaa-ajalla pelaajat pääsevät tutustumaan pääkaupungin elämään ja näkyvätkin varmasti Helsingin katukuvassa” jatkaa Bergman.

Oheisohjelmaa ja TV-kameroita

Turnauksen aikana niin joukkueille kuin katsojillekin on pelien lisäksi tarjolla paljon oheisohjelmaa. Lauantaina Myllypurossa on messukenttä erilaisine aktiviteetteineen ja turnausrannekkeella pääsee katsomaan kolmea aikuisten huippupeliä. Sunnuntaina Myllypurossa järjestetään Salibandyliiton Tekniikkataiturikisat ja TV-kuvaustiimi saapuu kuvaamaan turnauksesta tehtävää ohjelmaa keväällä MTV3:lla alkavaan Junnuliiga-ohjelmaan.
”Vilskettä ja vilinää tulee varmasti riittämään. Lauantaina pelaajilla on mahdollisuus nauttia Salibandyliigan huippuottelusta SSV-TPS, josta voi napata vinkkejä myös omiin peleihin. Sunnuntaina taas lisäjännitystä tuo TV-kuvausryhmä, joka saapuu taltioimaan turnaustunnelmaa” ennakoi Bergman viikonlopun huippuhetkiä. 

UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle
Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää