Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viikingit päihitti Ilveksen

 

Viikingit päihitti Ilveksen


SSV ja Ilves pelasivat tasaisen ottelun sunnuntai-iltana, mutta Viikingit veti pidemmän korren ja voitti 7-4. Peli pysyi pitkään tasaisena, muun muassa Ilves-maalivahti Aki Hännisen paraatitorjuntojen avulla. Toisen erän lopussa SSV karkasi kahden maalin johtoon, joka piti ottelun loppuun asti.

SSV isännöi sarjanousija Ilvestä ensimmäisen kerran Pasilassa sunnuntaina. Ensimmäisessä erässä tuntuikin että joukkueet tunnustelivat uusia tuttavuuksia ja peli pysyi tarkkana. Ajassa 13.56 SSV onnistui kuitenkin ensimmäisen kerran maalinteossa, kun hyökkääjän paikalle pestattu Lauri Lehtonen osui Juho Järvisen syötöstä. Johto ei kuitenkaan kestänyt, vaan ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 1-1 Ilveksen tasoitettua.

Toisessa erässä nähtiin jo enemmän aloitteita ja Ilves pääsikin johtoon erän alussa. Kuitti tuli kuitenkin jo seuraavassa vaihdossa, kun Niclas Meyer liihotti laidasta ylös ja napautti pallon verkon perukoille. Syötön antoi Kimmo Kinnunen. SSV:n hyökkäysketju Kekkonen, Olkkonen, Henri Lehtonen oli tänään hyvällä peli päällä ja loi joukon hyviä paikkoja, mutta viimeistely ei ollut terävimmillään ja Ilveksen maalivahti Aki Hänninen teki hienoja torjuntoja maalillaan. Toisen erän loppuun Viikingit onnistui kuitenkin vielä kahdesti Harri Forstenin ja Henri Lehtosen maaleilla, ja pääsi hyvissä asemissa viimeiseen erään. Näissä maaleissa syöttäjinä kunnostautuivat Timo Toivonen ja Riku Kekkonen.

Kolmannessa erässä SSV:n Tupla-pelaaja Forsten pääsi kunnolla vauhtiin ja kruunasi hattutemppunsa kahdella maalilla. Syöttäjinä Toivonen ja Järvinen. Haban maalien väliin Ilves ehti kaventamaan kertaalleen pelin 5-3:een, ja onnistui tulemaan vielä uudelleen kahden maalin päähän tilanteeseen 6-4. Loppunumerot 7-4 viimeisteli kuitenkin Järvinen Meyerin syötöstä, eikä Ilves päässyt enää lähemmäksi vaikka yritti kavennusta ilman maalivahtia lopussa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Salibandyliigassa päättyi näin ollen kotijoukkueen juhliin.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HarriForsten

Harri Forsten

27.7.1982
Tiedot

JuhoJärvinen

Juho Järvinen

18.6.1982
Tiedot

RikuKekkonen

Riku Kekkonen

18.11.1985
Tiedot

KimmoKinnunen

Kimmo Kinnunen

26.10.1981
Tiedot

HenriLehtonen

Henri Lehtonen

8.7.1985
Tiedot

LauriLehtonen

Lauri Lehtonen

8.7.2985
Tiedot

NiclasMeyer

Niclas Meyer

15.6.1983
Tiedot

MarkusOlkkonen

Markus Olkkonen

10.10.1981
Tiedot

TimoToivonen

Timo Toivonen

17.1.1979
Tiedot


Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää