Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV aloitti Salibandyliigan voitolla

 

SSV aloitti Salibandyliigan voitolla


SSV matkusti perjantaina Seinäjoelle avaamaan tämän kauden kohtaamalla hallitsevan Suomen mestarin SPV:n. SSV hankki SPV:n hyvän alun jälkeen itselleen muutaman maalin etulyöntiaseman, joka kesti loppuun asti. Loppua kohden Viikingit pääsi vielä kaunistelemaan numeroita ja loppunumeroiksi kirjattiin lukemat 2-7. SSV sai hyvän avauksen kauteen ja pitkälle kotimatkalle päästiin hyvissä tunnelmissa.

Ensimmäinen erä oli nopea tempoinen ja SPV oli alussa aktiivisempi ja paremmin hereillä oleva osapuoli. SPV meni johtoon kolmen minuutin kohdalla, kun Tuukka Kiviranta löysi takatolpilta Erik Härkösen. Maalin jälkeen Viikingit terästäytyi tekemisessään ja puolitoista minuuttia myöhemmin SSV johtikin jo 1-2 Kinnusen ja Matikaisen maaleilla. Syöttäjänä kunnostautui ensimmäiset pisteensä SSV:n väreissä tehnyt Niclas Meyer. Ajassa 10.00 oli Harri Forstenin vuoro osua ylivoimalla, kun Markus Olkkonen syötti kentän läpi maalin eteen liikkuneelle Haballe. Myös Magu teki ensimmäisen pisteensä Viikingeissä. Erän loppua kohden SSV:n tekeminen ja pallon liikuttelu oli hyvää, mikä toi myös maalipaikkoja. Kokonaisuudessaan kauden ensimmäinen erä oli viihdyttävää ja vauhdikasta katseltavaa, jossa myös molemmat maalivahdit esittivät hienoja otteita.

Toisessa erässä pelin juoni jatkui samanlaisena, molemmat joukkueet pyrkivät aktiiviseen peliin tekemällä aloitteita niin hyökkäyksiin lähdöissä, kuin karvauspelissäkin. Esimerkin nopeasta avauksesta esittelivät trio Toivoniemi-Kekkonen-Olkkonen. Toivoniemi nappasi pallon maalillaan, antoi sen vauhtiin Riku Kekkoselle, joka jalalla nosti hyökkäyksen ja syötti maalin eteen puolustajien väliin Olkkoselle. Magu kääntyi ja muutti numerot 1-4:ään. Jälleen uudelle kaverille piste, kun myös Riku pääsi pisteiden pariin. Nopeaa pallon liikuttelua esitti myös SPV, joka kulmavaparista pyöräytti pallon maalin takaa Jyrki Holopaisen laukaistavaksi verkon perukoille. Toiselle erätauolle siirryttiin siis tilanteessa 2-4.

Kolmanteen erään siirryttäessä Viikinkien johto oli kaksi maalia. Seuraava maali tulisi olemaan tärkeä. Ensimmäisen paika hyväkseen käytti Henri Lehtonen, joka Kekkosen syötöstä nousi laitaa pitkin ja iski pallon takayläseen. Pari minuuttia myöhemmin oli Juho Järvisen vuoro osua ylivoimalla. Forsten syötti pallon maalin eteen, josta Julle ohjasi pallon sisään. Jullen maalin jälkeen ero oli jo niin suuri, että kun peliä oli jäljellä viisi minuuttia SPV päätti hakea kavennusta ottamalla Jarno Ihmeen maalilta ja luottamalla yhden miehen ylivoimaan. Ylivoimapeli ei kuitenkaan onnistunut ja Mikael Järvi sai nostettua omalta kenttäpuoliskolta pallon tyhjään maaliin. Ottelun loppuun SPV sai vielä kavennettua pelin Kohosen maalilla 3-7:ään, mutta sen pidemmälle kiri ei riittänyt. Viikingeille kotiintuliaisena kaksi pistettä.

Ottelu SSV:ltä vauhdikasta ja virkeän näköistä peliä. Ilahduttavaa oli hyvän pelin lisäksi onnistumiset monilla osa-alueilla. Uudet kenttäpelaajat pääsivät kaikki pisteiden makuun, Henri Toivoniemi maalillaan oli todella varma ja ylivoima onnistui 100-prosenttisesti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraava ottelu tulee kuitenkin pian, kun sunnuntaina SSV matkustaa Loviisaan tervehtimään Toria.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää