Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maajoukkuepelaaja vahvistamaan Roostersin heittohyökkäystä

 

Maajoukkuepelaaja vahvistamaan Roostersin heittohyökkäystä


Vaahteraliigan runkosarjan voitosta kamppaileva Helsingin Roosters saa vielä kauden loppuvaiheessa nimekkään vahvistuksen, kun maajoukkuelaitahyökkääjä Henri Myöhänen liittyy joukkueeseen. Roostersin heittohyökkäys on ollut tällä kaudella liigan tehokkain, ja nyt mukaan tulee vuosikausia Vaahteraliigan parhaimpiin kiinniottajiin lukeutunut Myöhänen.

- Aluksi ajattelin pitää koko kauden välivuotta ja tähdätä ensi kauteen sekä vuoden 2014 EM-kisoihin. Mutta harjoittelu on tuonut tulosta, kroppa ja etenkin jalat tuntuvat hyvältä ja vauhti alkaa olemaan kohdillaan, joten aikaistin paluutani. Roostersin treeneissä on hyvä meininki päällä ja tuttuun porukaan oli helppo tulla takaisin, Myöhänen sanoo.

Myöhäsen ja pelinrakentaja Robert Johnsonin yhteistyö toimi todella hyvin kolme vuotta sitten. Myöhänen oli tuolloin liigan ykkönen sekä kiinniottotouchdowneissa (18) että kiinniottojaardeissa (1 395). Hänet valittiin myös vuoden liigapelaajaksi. Myöhänen oli viime kaudellakin Roostersin kiinniottotilaston ykkönen.

Myöhänen on urallaan edustanut Vaahteraliigassa myös ECG:tä ja Butchersia.

Viime kaudella vain yhden ottelun voittanut perinteikäs helsinkiläisseura on sarjassa toisena tasapisteissä Helsingin Wolverinesin ja Seinäjoen Crocodilesin kanssa. Kaikki ovat voittaneet seitsemän ottelua kahdeksasta. Runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta.

UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Roosters ry - logo

Roosters - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Valasti jatkaa Wolverinesissa

Ville Valasti jatkaa Wolverinesissa

Helsinki Wolverines on solminut jatkosopimuksen GFL-optiolla puolustuksen linjamies Ville Valastin kanssa.

Lue lisää
Wolverines vahvistuu toiselle kierrokselle

Wolverines vahvistuu toiselle kierrokselle

Helsinki Wolverines vahvistuu entisestään, kun seurassa 2014 pelannut amerikkalainen DB/WR Oscar Vazquez-Dyer liittyy joukkueeseen. Hän tuo mukanaan neljä saksalaista: Ingo Bertherin (WR), Christian Petrichin (LB), Marc Kuppingerin (OL), Alexander Funkin (RB).

Lue lisää
Sebastien Sagne ja Micky Kyei Wolverinesin riveihin

Sebastien Sagne ja Micky Kyei Wolverinesin riveihin

Ahmalauma saa varsinaisen preseasonin kynnyksellä mukavan lisäpotkun, kun riveihin liittyy kaksi kovan luokan suomalaista ammattilaista.

Lue lisää
Hakala jatkaa Roostersin peräsimessä

Hakala jatkaa Roostersin peräsimessä

Amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestari Helsingin Roosters on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Juha Hakalan kanssa.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Johnson ja Sagne siirtyvät 69ersiin

Johnson ja Sagne siirtyvät 69ersiin

Vaahteraliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Helsingin 69ers on hankkinut riveihinsä kaksi paikallisvastustaja Wolverinesin avainpelaajaa.

Lue lisää