Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Dickenin käsipallomiehille nimekkäitä vahvistuksia

 

Dickenin käsipallomiehille nimekkäitä vahvistuksia


Tulevaan käsipallon SM-liigakauteen valmistautuva helsinkiläisjoukkue vahvistuu merkittävästi omien kasvattien tehdessä paluun punapaitaan. Joukkueen vahvuuteen liittyvät Joacim ja Benny Broman, Patrik Roslander sekä Joona Hertola. Lisäksi Teemu Hertola, sekä Mikael Knus vahvistavat Dickeniä tulevalla kaudella. Koko kuusikko voitti Suomen mestaruuden HC Westin paidassa tänä keväänä.

- Odotan innolla uutta kautta ja paluuta Dickeniin. Kasvattajaseuran väreissä menestyminen on miellyttävä haaste, sanoo kevään päätteksi SM-liigan vuoden pelaajaksi valittu Benny Broman. Bromanin kanssa tähdistöjoukkueeseen valittu Joona Hertolakin on mielissään uudesta haasteesta.

- Mahdollisuus pelata Dickenissä oli mielenkiintoinen. Uusi ympäristö antaa myös ylimääräistä motivaatiota uuteen kauteen. Näen tämän hyvänä mahdollisuutena kehittyä edelleen pelaajana niin henkilökohtaisella tasolla kuin osana joukkuetta, Hertola toteaa. Bromanin ja Hertolan lisäksi myös maalivahti Roslander valittiin kauden päätteeksi liigan tähdistöjoukkueeseen. Teemu Hertola puolestaan valittiin vuoden puolustavaksi pelaajaksi.

UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle
Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius naisten päävalmentajaksi Dickeniin

Ken Sirenius on valittu Dickenin naisten SM-sarjajoukkueen päävalmentajaksi. Sirenius jatkaa edelleen päätyössään Suomen Käsipalloliiton valmennuspäällikkönä sekä Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana.

Lue lisää
HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

HIFK käsipallon naisten SM-sarjan runkosarjan voittoon

Kauden 2014-15 käsipallon naisten SM-sarjan päätöskierros pelattiin keskiviikkona 4.3. ja jo ennakkoon tiedossa oli melkoista draamaa.

Lue lisää

HC West vahvistuu kahdella pelaajalla

HC West vahvistuu kaudelle 2013-2014 kahdella täsmähankinnalla joiden lisäksi joukkueeseen liittyy jälleen muutama GrIFK:n junioripelaaja.

Lue lisää

Jani Vaskola jatkaa Dickenin naisten päävalmentajana

Käsipallon naisten SM-sarjan Dicken on solminut jatkosopimuksen nykyisen päävalmentajansa Jani Vaskolan kanssa.

Lue lisää

Käsipallon joulukuun tähtipelaajat valittu

Naisten SM-sarjan joulukuun tähtipelaajiksi on valittu 2 maalivahtia.

Lue lisää

Pernilla Karlsson vahvistamaan Dickenin naisten SM-sarjajoukkuetta

Siuntion SIF:iä 15 vuotta edustanut Pernilla Karlsson on siirtynyt helsinkiläiseen Dickeniin.

Lue lisää