Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team taipui NST:lle

 

M-Team taipui NST:lle


Pirteää peliä esittänyt M-Team ei saanut palkintoa Ruskeasuon illassa. NST oli parempi maalein 4-7 (0-1, 2-2, 2-4). M-Teamin ongelmana oli tehoton viimeistely.

Ottelun alku enteili tasaista peliä. Toisilleen tutut joukkueet puolustivat tarkasti. M-Team otti hienoisen pallonhallinnan uusituilla kentällisillään. Kesken isäntien painostuksen vierailijoiden Arto Vainikainen pääsi tuikkaamaan etukulmasta ottelun avausmaalin.

M-Team sai riveihinsä koko alkukauden loukkaantuneena olleen Antti Itkosen. Itkonen pääsi heti avauserässä kokeilemaan rangaistuslaukauksesta. NST maalilla Jarkko Monthan peitti kuitenkin hyvin. Seuranneessa ylivoimapelissä M-Team pääsi pyörittämään edelliskausilta tutulla kuviolla, kun tutkapari Itkonen-Reunamäki oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella yhtä aikaa laatikossa. Pallo liikkui hyvin ja paikkoja oli, mutta maali jäi puuttumaan.

Toiseen erään M-Team sai loistavan alun kun veljekset Lundström toimittivat pallon maaliin, Lasse syötti ja Lari maalasi. M-Team siirtyi ajassa 24.38 johtoon Aake Erosen hienolla soolomaalilla. Eronen sai pallon Matias Heinolta kulmassa, nousi röyhkeästi maalille ja nosti rystyltä maalin kattoon.

NST tuli tasoihin M-Teamin pahasta puolustusalueen pallonmenetyksestä. Myös vieraat pääsivät kokeilemaan rangaistuslaukauksesta. Ossi Rannala torjui komeasti Janne Louhelaisen yrityksen. NST onnistui kuitenkin ylivoimalla heti perään, 2-3. M-Team pääsi vielä erän loppuun ylivoimalle, mutta tarkkuus ratkaisevissa syötöissä ja vedoissa sekä vieraiden maalivahti estivät maalinteon.

Viimeisessä erässä M-Team rytmitti peluutustaan. Kolmoskenttä kävi usein vain riistämässä pallon nopeasti takaisin omille, ja kakkonen tai ykkönen tuli uudestaan sisään.  NST meni nopealla ylivoimamaalilla 2-4 johtoon ajassa 46.37. Tämän jälkeen M-Team tuli vielä maalin päähän kun illan kolmannessa rangaistuslaukauksessa nähtiin vihdoin maali, Riku Reunamäen toimesta. Puoli minuuttia Reunamäen maalista tilanne näytti M-Teamin kannalta paljon murheellisemmalta. NST teki kaksi nopeaa maalia siirtyen 3-6 johtoon. Ensin omanalueen pallonmenetyksestä ja perään merkkausvirheestä.

Ottelun lopussa M-Team painosti usean minuutin ajan kuudella viittä vastaan. Ossi Rannala kävi yhteensä viisi kertaa poissa maaliltaan. Tämä tuotti maalin molempiin päihin. Eero Puranen teki 4-6 vajaa kaksi minuuttia ennen loppua. Reunamäki osui pian tämän jälkeen tolppaan ennen kuin NST:n Vainikainen viimeisteli illan kolmannellaan tyhjiin loppulukemat,  4-7.

M-Teamin päävalmentaja Sami Vidgren oli tietysti pettynyt ottelun jälkeen, mutta löysi myös paljon hyvää omiensa otteista. Vidgren muistutti, että maalintekopelissä pitää pystyä ”naulaamaan” paremmalla prosentilla.

– Meillä oli varmaan 20 maalintekopaikkaa, mutta tehtiin vastustajan veskarista hyvä tänään. Ehkä ottelun tärkeys näkyi viimeistelyssä jännityksenä ja rentouden puutteena. Tehtiin lisäksi takaa-ajo hankalaksi kun virheet, joita aina sattuu, tulivat väärään kohtaan.

Vidgren näki, että kentällisissä on nyt hyvä roolitus löytynyt ja lupasi, ettei ennen kauden loppua jossitella.

– Sovittiin joukkueen kanssa, että loppuun asti mennään tyylillä ja tehdään kaikki niin hyvin kuin mahdollista.

M-Teamilla on runkosarjaa jäljellä vielä neljä ottelua. Viikon päästä on kaksi tärkeää vieraspeliä, sunnuntaina Happeeta ja maanantaina Nokian KrP:tä vastaan.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää