Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV:lle vierastappio Joensuussa

 

SSV:lle vierastappio Joensuussa


Josba - SSV 6-4 (3-0, 2-2, 1-2) päättyi sunnuntai-iltana Josban riemukkaaseen kotivoittoon. Jo ensimmäinen erä saneli ottelun tahdin ja vaikka SSV sai rivinsä ojennukseen, ei se enää saanut tasoitusta tehtyä.

SSV lähti loukkaantumisten takia otteluun ihan uusilla ketjuilla. Matkalla valmisteltiin ketjujen peliä, mutta lähtö oli heikko. Josba naputteli jokaiselle ketjulle maalin ennen kuin SSV ehti juuri kentälle päästä. Ensimmäisen erän loppu oli tasaisempi kun Josban suurin jano sammui ja SSV heräili.

Toisessa erässä SSV haki itseään muuttelemalla ketjuja ja etsimällä tahdon voimaa. Maalihanatkin avattiin lopulta väkisin, kun Josba oli jo naputellut taululle 4-0. Parista maalista huolimatta erää kuvailisi parheiten ehkä yliyrittäminen kun tehtiin enemmän kuin ehdittiin ajatella.

Kolmas erä oli aivan toisenlainen. Kentälliset vakiintuivat ja peli selkeytyi. SSV aloitti hurjan kirin ja avasi samalla linjojaan vielä Josban vastahyökkäyksille. 6-4 tilanteessa olisi vielä hyvin ollut aikaa naputella tasoitus. Viimeiset kolme minuuttia haettiin kuudella maaleja, mutta niitä ei vaan tullut. Josba pelasi viisaasti johtoasemassa ja piti pisteet kotona.

Markus Huhtimo nähtiin kentällä tänään. -Josba tuli juuri niillä aseilla, mitä koutsit lupailikin. Otti ylhäältä koko pelin ajan. Tuntui että oltiin kyllä ihan hyvin valmistauduttu. Päästettiin kuitenkin halvalla alussa johtoon kun ei oltu tossulla niin valmiita. Pikkuhiljaa saatiin peliä sitten uomiin. Oli siinä paljon hyviäkin puolia. Päällimmäisenä jäi mieleen, että saatiin hyvää painetta aina kun otettiin ylhäältä kiinni. Enemmän vain laukauksia ja suoraviivaisempaa peliä tarvitaan.

Omasta roolistaan valmentajana ja pelaajana Mahu kertoo -Tilanne ei ole nautinnollisin. Sitähän sanotaan, että sit ku juodaan niin juodaan ja ku syödään niin syödään eli sit ku pelataan niin pelataan. Välillä vähän haastavaa valmistautua peliin kun ei ole satavarmaa tietoa millä mennään. Mut sehän on vaan keskustelukysymys. Ei se ruusuinen tilanne ole. Joukkueen eteenhän ne on kaikki minuutit menneet.

On se ihme kun jarrulaituri tökkää maaleja ja niitä ei hyväksytä, Mahu vielä muistuttaa korkealla mailalla tehdystä maalistaan pilke silmäkulmassa.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää