Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV viikonlopun toiseen voittoon

 

SSV viikonlopun toiseen voittoon


SSV sai viikonloppuna loppiaisen toisen voittonsa, kun se kaatoi FBT Porin lukemin 8-3. Ottelu kääntyi lopullisesti kolmannen erän jäähyjen aikana, kun SSV sai tehtyä kaksi maalia joukkueiden pelatessa neljällä neljää vastaan. Peli ei suurempia hienouksia tarjonnut, mutta pääasia kotijoukkueelle oli pistepussin kartuttaminen kahdella pisteellä.

Viikingit meni ensimmäisessä erässä johtoon ylivoimalla Tomi Läntisen istuessa jäähyllä. Timo Toivonen jakoi kulmasta ja Santtu Manner pääsi lyömään pallon suoraan syötöstä sisään. Seuraavaa maalia ei kauan jouduttu odottamaan, kun reilua minuuttia myöhemmin Juho Järvinen pääsi räppäämään Porin maalivahdin, Jarkko Saastamoisen, pudottaman pallon sisään ajassa 15.29. Erätauolle siis SSV:n 2-0 johdossa.

Toisen erän aluksi SSV siirtyi jo 3-0 johtoon Petri Halosen maalilla, kunnes FBT sai maalihanansa auki. Ensin Juho Miilunpalo kavensi, ja heti perään oli Ville Salosen vuoro tuoda vieraat jo maalin päähän. Tässä vaiheessa viikinkivalmentaja Amu Ahonen päätti herätellä joukkuetta aikalisällä. Kotijoukkueen otteisiin tulikin lisää yritystä, ja ajassa 29.21 Petri Halonen pääsi iskemään Viikingit taas kahden maalin johtoon. Iloa ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun Salonen iski illan toisensa, ja joukkueet olivat taas maalin päässä toisistaan. Seuraavana maalinteko vuorossa oli jälleen SSV, vaikka FBT olikin ylivoimalla, ja maalintekijänä Mikael Järvi Aaron Fagerholmin toimiessa syöttäjänä. Toinen erä tasan 3-3 ja kotijoukkue viimeiseen erään kahden maalin johdossa.

Kolmas erä oli maalien ja jäähyjen sävyttämä. Ajassa 45.45 Saku Lehti ampui Toivosen syötöstä Viikingit puolikentästä 6-3 johtoon. Sen jälkeen SSV saikin pitää palloa yhä enemmän ja FBT joutui entistä enemmän omaan päähänsä. Pallon pito tuotti tulosta ja FBT joutui alivoimalle. Ylivoimaa ei ehditty kauaa jauhaa, kun Mannerin ja Toivosen pitäessä palloa kulmassa mukaan tuli myös Toni Läntinen. Tuuppauksen tuloksena kaikki kolme maassa laidan takana, ja Toivoselle ja Läntiselle 5+20 vaarallisesta pelistä. Tämän jälkeen pelattiin neljällä neljää vastaan viisi minuuttia, ja sen aikana SSV onnistui vielä kahdesti. Petri Halonen viimeisteli hattutemppunsa ja Lauri Lehtonen iski päätöslukemat 8-3, syöttäjinä Manner ja Järvi.

Näin ollen SSV saalisti kaksi pistettä sunnuntailta ja yhteensä neljä pistettä koko viikonlopulta.

Petri Halosen kommentit pelistä: ”Peli ei ollut tänään kovin kummoista. Kaksi ensimmäistä erää oli meiltä huonoa peliä, mutta kolmanteen erään saatiin nostettua tasoa. Peli oli tänään aika vaikea, mutta sitten kun peli aukeni, niin homma alkoi toimia. Hattutempussa tänään mukana oli vähän tuuria, mutta kyllä meikäläinen vähän tuuria kaipaakin.”

Veikkauspisteet: Petri Halonen 3 tähteä, Ville Salonen 2 tähteä, sekä Mikael Järvi 1 tähti

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää