Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori Pasilaan SSV:n vieraaksi

 

FBT Pori Pasilaan SSV:n vieraaksi


SSV:n viikonloppu jatkuu kohtaamisella FBT Poria vastaan. Molemmat joukkueet voittivat ottelunsa perjantaina, kun SSV kukisti Classicin ja FBT M-Teamin. Molemmille joukkueille voitot olivat tärkeitä, ja mahdollistavat jatkossa kamppailun haluamistaan sijoista. Nähtäväksi jää, kumpi joukkueista pystyy palautumaan tärkeistä otteluista paremmin, niin mentaalisesti kuin fyysisestikin. Toki välissä on yksi välipäivä, joten fyysisesti ei pitäisi palautumisessa ongelmia olla.

Viimeksi joukkueet olivat vastakkain Porissa, ja siellä peli kääntyi SSV:lle selvästi lukemin 2-8. Selvää kuitenkin on, että kotijoukkueella ei ole varaa kenenkään aliarvioimiseen, vaan sunnuntaihin on valmistauduttava hyvin, jotta joukkueen omaa peliä saadaan kehitettyä ja pisteet jätettyä Pasilaan.

FBT Porin parhaat pistemiehet: Miikka Läntinen (19+3), Rami Prokki (4+17) ja Benjamin Lepola (9+8)

SSV:n parhaat pistemiehet: Juho Järvinen (18+9), Mikael Järvi (9+18) ja Harri Forsten (15+8)

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää