Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Teamin kotitaika pitää, ei vieläkään voittoa

 

M-Teamin kotitaika pitää, ei vieläkään voittoa


M-Teamin miesten liigajoukkueen viikonlopun toisessa ottelussa joukkue sai vastaan Joensuun Josban. Ensimmäisen kierroksen ottelussa edettiin jatkoajalle, mutta tänään Josba hallitsi kenttätapahtumia ja pelasi ehjän ottelun eikä päästänyt M-Teamiä missään vaiheessa johtoon. Kolmanteen erään lähdettiin vieraiden 2-4 johdossa. Kolmannessa erässä Josba pelasi aktiivisesti M-Teamin pois paikoilta ja loppunumerot kirjattiin notkahduksen jälkeen peräti 3-9.

M-Teamin maaleista vastasivat tasaviisikoin Julius Jousi ja Lasse Lundström sekä rangaistuslaukauksesta Riku Reunamäki. Aake Eronen tarjoili syötöt molempiin pelitilannemaaleihin.

Josban maalilla pelasi tällä kaudella neljättä kertaa Lauri Hyytiäinen, joka on nuorempana edustanut myös M-Teamiä. Tänään torjuntoja ei kertynyt kuin 10, mikä kertoo omaa kieltään vieraiden pallonhallinnasta. Neljän ottelun torjuntaprosentti on kuitenkin liigan kärkikastia, sillä tilastot näyttävät tällä hetkellä peräti 85.90%.

-Oltaisiin voitu aikaisemminkin ratkaista, pikkaisen pidettiin jännitystä yllä vielä kolmanteen erään lähdettäessä. Oli tärkeää saada tappioputki poikki ja sama tilanne olisi tietysti ollut M-Teamilläkin, sanaili tyytyväinen maalivahti pelin jälkeen.

Hyytiäinen näki, että joukkue pelasi suhteellisen ehjän 60 minuuttisen ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Myös pelisuunnitelma toimi hyvin.

-Pelattiin 60 minuuttia suht ehjästi ja se riitti tänään. Aiemmin on ollut yksittäisiä huonoja eriä tai tilanteita, joihin ottelut ovat saattaneet ratketa.

-Hallittiin palloa enemmän. Luotiin hyvin maalipaikkoja ja viimeisteltiin hyvällä prosentilla. Otettiin ylhäältä asti kiinni, se oli pelisuunnitelma ja toteutus onnistui hyvin, tiivistää Hyytiäinen voiton avaimet.

Missä asioissa Josba on kehittynyt tällä kaudella?

-Tämä oli itselle vasta neljäs peli tällä kaudella, mutta jos aiempiin kausiin vertaan, niin ollaan aktiivisempia. On nuori joukkue, jolla virtaa riittää, joten se pitää käyttää vahvuutena.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää