Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team lauantaina Loviisan Torin vieraaksi

 

M-Team lauantaina Loviisan Torin vieraaksi


M-Teamin miesten liigajoukkueen ottelut jatkuvat seuraavaksi vieraskaukalossa, kun joukkue matkaa lauantaina Loviisaan maan parhaan yleisön vieraaksi. Ensimmäisen kierroksen ottelussa Loviisan Tor antoi aimo annoksen oppia miesten Salibandyliigasta hakemalla täyden pistepotin Rusalta vahvalla esityksellä lukemin 0-9. Tämän jälkeen kuitenkin Loviisan peli on lievästi ailahdellut joukkueen kuitenkin taistellessa playoff-paikasta ja M-Team puolestaan päässyt myös pisteiden makuun.

Viime lauantaina Erä-pelissä tehot 2+1 nakuttanut hyökkääjä Julius Jousi nousi joukkueen sisäisessä pistepörssissä toiseksi, kun koko kauden tehoiksi on kirjattu 7+5. Ensimmäistä liigakauttaa pelaava Jousi näkee, että omassa tekemisessä on vielä paljon parannettavaa, mutta perussuorittamisen taso on jo noussut hieman. Mitkä asiat ovat sujuneet omalla kohdalla?

-Olen yrittänyt saada tiettyä tasaisuutta tekemiseen ja joissan peleissä se on onnistunut hyvin. Olen ollut paremmin sisällä pelissä ja yrittänyt tehdä järkevämpiä ratkaisuja. Sekä omalla kohdalla että joukkueen tulee nostaa rutiinitasoa edelleen korkeammaksi, siinä on meillä paljon tehtävää vielä, kertoo Jousi.

Missä asioissa olet kehittynyt aiempiin kausiin verraten?

-Eniten on tullut palautetta kavereilta siitä, että on malttia ratkaisuissa. Olen pyrkinyt yhä enemmän koko viisikon peliä edistäviin ratkaisuihin. Sarjatason myötä on luonnollisesti pitänyt tottua myös kovempaan pelinopeuteen ja saada hätäisyyttä pois pelistä.

Viime lauantain Erä-pelissä Jousin hyökkäysketjussa pelasivat Sampo Laukkala ja Matias Heino. Jousi on tyytyväinen omaan kenttäänsä ja syksyn aikana kasvanut vastuu kentällä saa Jousin työskentelmään entistä kovemmin.

-Rehellisesti voin sanoa, että en kesällä vielä uskonut näin kovaan luottoon. Vastuuta on tullut paljon ja pitäisi pystyä kantamaan sitä myös vielä enemmän. Ei voi olla vain tyytyväinen peliaikaan, vaan pitää pystyä yhä parempaan tekemiseen.

Seuraavana joukkue haastaa Loviisan Torin. Joukkueet ovat kohdanneet divarikausilla sekä satunnaisesti myös harjoitusotteluissa, joten tämän kauden vastustajista yksi tutuimmista joukkueista vastassa. Loviisan tehokkaimmat ovat Joni Niiranen ja Andreas Hietala, kummallakin 22 tehopistettä tähän mennessä. Kuinka kovaa uskot Loviisan lähtevän otteluun?

-Kun on ehkä koko Suomen sytyttävin kotiyleisö takana ja isot pisteet myös kaverillekin tarjolla, niin eiköhän ne aika kovaa tule.

Mihin ottelu ratkeaa lauantaina?

-Puolustuspelin käännöt ja maalipaikat. Kumpi joukkue puolustaa kurinalaisemmin ja viimeistelee tehokkaasti.

Mikä on tilanne ensimmäisen erän jälkeen?

-Kutkuttava tilanne, tulostaululla lukemat 1-1, päättää Jousi.

Lauantaina 17.12.2011 kello 17.00 Loviisan Tor – M-Team.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää