Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV kohtaa perjantaina Oilersin

 

SSV kohtaa perjantaina Oilersin


SSV kohtaa Oilersin perjantaina Espoossa. Joukkueet ovat perättäisillä sijoilla sarjataulukossa, joten tiedossa on tiukka neljän pisteen koitos. Oilersilla joukkue vaihtui paljon viime kaudesta, ja moni roolipelaaja sekä valmentaja poistui kuvioista. Se ei ole kuitenkaan aiheuttanut suuria ongelmia joukkueelle, vaan öljymiehet ovat pystyneet keräämään pisteitä ja ovat tällä hetkellä viidennellä sijalla. Tälläkin kaudella Oilersin peleissä on totuttu viihdyttävään peliin maalien soidessa molemmissa päissä.

Tämän kauden kohtaamisia varten SSV ja Oilers ovat sopineet, että joukkueiden jäsenet pääsevät alennuksella myös vieraskohtaamisiin, eli SSV:n jäsenet Tapiolan ja Oilersin jäsenet Pasilan otteluun puoleen hintaa!

Oilersin parhaat pistemiehet: Casper Pfitzner (9+7), Matias Kaartinen (4+12) ja Oliver Wardi (10+3)

SSV:n parhaat pistemiehet: Juho Järvinen (10+6), Mikael Järvi (6+6) ja Harri Forsten (5+5)

Tero Tiitu (305+194) on enää yhden pisteen päässä 500. pisteestä ja Lauri Lehtonen (50+48) kahden pisteen päässä 100. pisteestä. Toivotetaaan kavereille hyvää jahtionnea puuttuvien pisteiden metsästykseen! Lisäksi Pasi Halosen pukiessa ottellun, tulee se olemaan hänen 200. peli Salibandyliigassa.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää