Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Team matkustaa lauantaina Lappeenrantaan

 

M-Team matkustaa lauantaina Lappeenrantaan


M-Teamin miesten liigajoukkue palaa maaottelutauolta tositoimiin, kun joukkue matkustaa Lappeenrantaan, jossa kaksi liiganousijaa ottavat mittaa toisistaan lauantain päiväpelissä. Molemmilla joukkueilla on sarjassa yksi voitto ja seitsemän tappiota. NST:n ainoat sarjapisteet ovat tulleet kotiottelusta 25.9., kun FBT Pori kaatui yhden maalin erolla voittomaalin synnyttyä ajassa 59.32. M-Teamin pisteet olivat vieläkin tiukemmassa, kun joukkue kaatoi Josban 15.10 Joensuussa jatkoajalla.

M-Teamin valmentaja Sami Vidgren kertoo joukkueen pitäneen vapaan viikonlopun yhteydessä parin päivän huilin ja joukkue aloitti valmistautumisen tulevaan viikonloppuun maanantaina tuorein jaloin.

-Neljän päivän huili teki hyvää. Oltaisiin voitu ottaa treeniäkin, mutta uskon, että joukkueen vastaanottokyvyn kannalta lyhyt irtiotto lajista vaikuttaa pitkässä juoksussa paremmin. Levon kautta haetaan uusi lähtö nyt alkavalle kolmannekselle, kertoo Vidgren.

Vidgren kertoo joukkueen harjoitusten painopisteen olevan tällä hetkellä syöttöpelissä ja tavoitteena on antaa pallolliselle pelaajalle riittävästi syöttösuuntia. Joukkueen pelitapaan on otettu poimintoja aikaisemmin opituista asioista ja tuotu jälleen hyppysellinen uutta.

-Vaikeilla hetkillä meidän pitää uskaltaa pitää palloa. Pelitapaa on tehty helpommaksi ja samalla nopeammaksi.

“Tukea omaa pelitapaa, tappamatta kuitenkaan meidän luovuutta”

Vidgren kertoo, että kahdeksan pelatun sarjapelin jälkeen joukkueesta ei ole vielä selkeästi erottunut yhtä johtavaa kenttää.

-Ollaan puolustettu pelejä ja pallonhallinta on ollut melko pientä, joten vaikea erottaa hallitsevaa kenttää, tiivistää Vidgren.

Vidgren uskoo vahvasti siihen, että kun joukkue harjoittelee itselleen toimivan pelitavan, on kenen tahansa helppo hypätä mukaan, kun on raamit joiden mukaan toimia. Valmennukselle jääkin sitten se tärkein tehtävä pelin sisällä.

-Olisi hienoa, että pelissä erottuisi johtava kenttä. Valmennuksen tehtävä on löytää lämpöiset pelaajat, jotka omalla toiminnallaan tukevat joukkueen pelitapaa pelin sisällä, tappamatta kuitenkaan meidän luovuutta. Pelitavan orjallinen noudattaminen ei kuitenkaan ole se, mitä haetaan.

Positiivinen mieli

M-Team alkukausi on mennyt liigavauhtiin totutellessa, mutta joukkue ei ole jäänyt murehtimaan turhista. Avausvoitto Joensuussa kauden viidennessä ottelussa näytti, että pisteitä on mahdollista saada. Ensimmäistä kauttaa liigassa pelaavan joukkueen pelaajista moni on jo avannut maalitilinsä liigassa ja mitä enemmän pelejä saadaan alle, alkaa joukkueelle myös muodostua rutiineja.

-Tuloksellisesti ei olla onnistuttu vielä, mutta ollaan me sarjataulukossa ensimmäisinä, vaikkakin vähän väärästä suunnasta luettuna, sanailee Vidgren hymyssä suin.

Lauantaina sarja jatkuu Lappeenrannassa ja Vidgren näkee, että valmistautumisen pitäisi ainakin olla kunnossa.

-Uskon, että meillä on niin hyvä valmistautuminen, että voidaan mennä vain pelaamaan. Ottelusta tulee juuri niin hyvä peli kuin me siitä tehdään. Muistetaan vaan minkälainen fiilis oli kun voitettiin Joensuussa.

Loppuun vielä asia, joka ratkaisee pisteet lauantaina.

-Kyllä se on pallollinen huolellisuus ja se, että ollaan oikeassa paikassa siirtämättä vastuuta. Uskalletaan pelata sovitusti, tiivistää Vidgren.

Lauantaina 12.11. kello 14.00 NST – M-Team Lappeenrannan urheilutalolla.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää