Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV pistejakoon Torin kanssa

 

SSV pistejakoon Torin kanssa


SSV palasi CC-tauolta liigaan kohtaamalla Loviisan Torin vieraissa. Ottelu oli vähämaalinen ja tasainen, ja vaati vielä jatkoajan normaalin peliajan lisäksi. Jatkoajalla maaleja ei nähty, joten joukkueet tasasivat pisteet.

Peli lähti rauhallisesti käyntiin. Ottelu ehtii edetä 4.22 kun, Kimmo Kinnusen maali tulee laidasta niin yllättäen, että kaikilla kestää hetki tajuta että pallo on maalissa. Tor ei tästä kuitenkaan hätkähdä ja Torin tasoitus nähäänkin pian. Torin Andreas Hietala tarjoilee rankkarin, jolle David Rytych ei tällä kertaa mahda mitään. Peli tasan 1-1.

Toisen erän loppu on muodostua käännekohdaksi, kun SSV selviää päättäväisyydellä kahden miehen alivoimasta ja saa tehtyä vielä maalin. Antti Matikainen on avannut maalitilinsä liigassa ja SSV:ssä. Syötön maaliin antoi ensi kertaa kokoonpanossa nähty Lauri Lehtonen, joka näin saavutti ensimmäisessä pelissään ensimmäisen pisteensä SSV:ssä. SSV on siirtynyt taas johtoon, ja edessä on kolmas erä.

Tor tulee kuitenkin uuteen erään tiukalla asenteella ja saa väännettyä lopulta maalin hyvien tilanteiden seurauksena. Tämän jälkeen SSV nostaa hurjan mylläkän ja peli on kaiken kaikkiaan viihdyttävää. Tilanteita on paljon molemmissa päissä, mutta ratkaisua ei kuitenkaan nähdä.

Jatkoaika mennään SSV:n komennossa edelleen hyvällä tempolla, mutta tilanteet jäävät keskeneräisiksi. Tor on tehnyt läpi pelin hyviä nousuja ja hyödyntänyt toista aaltoa ja näin pystynyt antamaan painetta SSV:n puolustukselle. Puolustus kuitenkin kestää molemmissa päädyissä, ja summerin soidessa ratkaisua ei ehditä nähdä. Peli on päättynyt pistejakoon tuloksella 2-2. Molempien joukkueiden veskat tekivät täyden päivätyön ja palkittiin joukkueidensa parhaina.

Sarja jatkuu lauantaina kotipelillä Joensuun Josbaa vastaan.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

Perttu Puska palaa EräViikinkeihin

EräViikingit ja hyökkääjä Perttu Puska ovat solmineet 1+1 vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää