Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

M-Teamin päävalmentaja Kaarnamaan sopimus purettu

 

M-Teamin päävalmentaja Kaarnamaan sopimus purettu


Seurahistorian ensimmäistä kauttaan miesten Salibandyliigassa pelaava M-Team ja joukkueen päävalmentaja Sami Kaarnamaa ovat purkaneet sopimuksensa. Ratkaisu sopimuksen ennenaikaisesta purkamisesta tehtiin yhteisymmärryksessä. Keväällä 2011 SC Kaneetista M-Teamin päävalmentajaksi kahden vuoden sopimuksella siirtynyt Kaarnamaa ehti valmentaa joukkuetta puoli vuotta.

Syy valmennussuhteen purkuun oli luottamuspula joukkueen ja päävalmentajan välillä.

Valmennustiimi Sami Vidgren ja Kari Koivula

Sami Vidgren jatkaa M-Teamin miesten liigajoukkueen valmentajana ja valmennustiimin täydentää Kari “Suti” Koivula. HVT- ja ammattivalmentajatutkinnon suorittanut Koivula oli mukana joukkueen valmennuksessa jo kesän fyysiikkajaksolla ja liittyy nyt Vidgrenin aisapariksi. Uudistettu valmennuskaksikko nähdään penkin takana ensimmäisen kerran 15.10. pelattavassa vierasottelussa Joensuun Josbaa vastaan.

-Päävalmentajan vaihtaminen kesken kauden ei koskaan ole helppo tehtävä. Uskomme kuitenkin, että joukkue löytää yhteisen sävelen nykyisen valmennustiimin kanssa ja saamme jälleen uutta potkua tekemiseen.

M-Teamin tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Helsingin M-Team ry - logo

Helsingin M-Team - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää