Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV:n salibandydynastia ei murru

 
SSV:n salibandydynastia ei murru

SalibandySeura Viikingit on viidennen kerran peräkkäin salibandyn Suomen mestari. SSV uusi tittelinsä voitoin 3-2 kaadettuaan tänään Seinäjoen Peliveljet Hartwall Areenalla 3089 katsojan edessä selvästi 7-2 (3-1, 2-1, 2-0). Tammikuussa jo Suomen Cupin voittaneelle SPV:lle hopeamitali on seurahistorian ensimmäinen.

Perjantaina Seinäjoella selvästi hävinnyt SSV otti pelin haltuunsa alusta asti, ja Juho Järvinen sekä Mikael Järvi iskivät kahdeksannella minuutilla avausosuman SPV:n oman pään virheen jälkeen. Erän puolivälissä Saku Lehti nosti lukemiksi jo 2-0. SPV:n Janne Hulmi kavensi, mutta vielä ennen taukoa Mikael Järvi löysi vieraiden ryhmityksestä poikkisyötön mentävän aukon ja Harri Forsten kiskaisi asettelematta 3-1.

SPV:n viimeinen ilonaihe osui toisen erän puoliväliin. SSV:n Rein Kiven istuessa kaksiminuuttista estämisestä Tatu Väänänen laukoi, ja Mikko Kohonen ehti ensimmäisenä irtopalloon maalin edessä napauttaen sen ohi Henri Toivoniemen. Heti seuraavassa vaihdossa kuitenkin oli taas SSV:n vuoro. Nyt lähetti pitkän poikkisyötön Mikael Lax, ja Markus Huhtimo kiskaisi lukemiksi 4-2. Heti erän puolivälin jälkeen Rein Kivi tarjoili päädystä ja Mikael Lax linkosi pallon pienehköstä kulmasta takayläkulmaan SPV-vahti Jarno Ihmeen ehtimättä mukaan.

Rutinoitunut SSV piti pelinsä koossa kolmannessa erässä eikä luopunut pallosta sen vertaa, että SPV olisi päässyt enää peliin mukaan. Jyrki Holopaisen saatua kaksiminuuttiset Juho Järvinen ohjasi Harri Forstenin syötön takakulmaan, ja SPV:n yrittäessä lopussa ilman maalivahtia Petri Halonen vei vielä tyhjiin joukkueensa seitsemännen maalin.

SSV:n valmentajavelho Mika Ahonen myönsi ottelun jälkeen, että suurin haaste oli saada SPV:n vaarallinen ykköskenttä kuriin.
- Yksi kenttä oli huseerannut kohtalaisen paljon joten siirrettiin Timo Toivonen toiseen kenttään pallolliseen rooliin ja Tero Tiitu ykköseen pitämään Kohosen Mikko kurissa mikä onnistuikin hyvin. Samalla vastustajan ykkönen ei liikkunut enää niin paljon kuin aikaisemmin mikä teki pelistä vähän helpompaa. Toisesta erästä lähtien peli oli rauhallisempaa eikä kumpikaan karvannut enää korkealta kun kumpikin meni kahteen kenttään. Paljon on puhuttu kauden parhaan pelin hakemisesta ja kyllä se tuli tähän, josta suuri kiitos pelaajille. Nyt ei tullut keskialueen pallonmenetyksiä joista vastustaja kääntää peliä hyvin. Käsky oli laittaa pallo mieluummin vaikka päätyyn.

- Nyt on aika huikeat fiilikset, SSV:n Juho Järvinen sanoi.
- Kaveri teki tästä huikean sarjan ja meillä taso ailahteli sarjan aikana. Käytiin juttuja läpi ja pelattiin tänään sillä tasolla mihin pystytään, jos vain kaksi päästetään omiin niin silloin voidaan pärjätä. Tänään pelattiin niin kuin olisi pitänyt pelata läpi sarjan.

- Alkukymppi oli selkeästi meidän mutta kaveri viimeisteli murhaavasti niin kuin osaa, SPV:n valmentaja Tommy Koponen näki.
- Aina kun vastustaja sai paikan se oli laatupaikka. Meillä toisen erän alku oli hyvää tekemistä ja saatiin ylivoimamaali, mutta vastustaja osui heti seuraavaan vaihtoon ja sen jälkeen meidän tekemisen tasomme putosi toisin kuin kauden mittaan yleensä. Pallollisessa pelkissä ei enää päästy sille tasolle jolle on ylletty tässäkin ottelusarjassa aikaisemmin. Johtoasemassa SSV pelasi järkevästi kuten he osaavat emmekä me saaneet sitä energiaa, jota maali olisi tuonut. Väsyneitä ei oltu tänäänkään, mutta kun työ ei tuonut palkintoa niin se alkoi taittaa joukkuetta. Paras aina voittaa joten kaikki kunnia kaverille mutta suuri kiitos myös taistelusta joukkueelle, tämä on hienoin ryhmä jota olen saanut valmentaa.

SPV:n Mikko Kohonen myönsi, että erikoisvartiointi teki pelaamisesta vaikeaa.
- Tämä oli SSV:ltä paras peli tähän sarjaan ja ensi kertaa ei päästy rytmittämään peliä karvauksellamme. Saattoi vastustaa kaksinkamppailupelaamiseemme että seiftattiin liikaa ja otettiin varmuuden vuoksi alempaa ja jätettiin turhan paljon tilaa vastustajalle. Samalla oma pallollinen pelaamisemme oli vähän hätäistä. Tiitun hönkiminen niskaan teki omasta tekemisestäni vaikeaa. Hän on hyvä kaksinkamppailuissa eikä pallon kanssa ollut enää niin paljon aikaa tehdä ratkaisuja, kunnia siitä Terolle.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaAhonen

Mika Ahonen

Tiedot

HarriForsten

Harri Forsten

27.7.1982
Tiedot

PetriHalonen

Petri Halonen

8.7.1983
Tiedot

MarkusHuhtimo

Markus Huhtimo

27.8.1979
Tiedot

MikaelJärvi

Mikael Järvi

2.12.1977
Tiedot

JuhoJärvinen

Juho Järvinen

18.6.1982
Tiedot

Rein Kivi

29.9.1981
Tiedot

MikaelLax

Mikael Lax

30.6.1988
Tiedot

SakuLehti

Saku Lehti

8.7.1981
Tiedot

TimoToivonen

Timo Toivonen

17.1.1979
Tiedot

HenriToivoniemi

Henri Toivoniemi

10.8.1976
Tiedot


Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää