Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV otti toisen täplän

 
SSV otti toisen täplän

Tero Tiitu pelasi 100. ottelunsa salibandyliigassa ja ratkaisi sen.

Tiistai Hartwall Areenalla antoi jännitystä koko kansalle oikein toden teolla. SSV oli kaiken aikaa pari maalia edellä, mutta sortui lopulta jäähyilyyn ja päästi SPV:n rinnalle vain 2 sekuntia ennen loppua. Jatkoajalla kuitenkin Mies paikallaan eli Tero Tiitu toi toisen voiton.

Ensimmäinen ja toinen erä olivat tänään aika vahvoja. Edelleen SPV pystyi rikkomaan SSV:n pallollista peliä, mutta kehitystä oli tapahtunut. SSV:n Mikael Lax ja Harri Forsten ehtivät ensimmäisessä erässä tykittää maalit ennen Sami Kosken kavennusta ylivoimalla. Pasi Halonen iski SSV:n jälleen kahden maalin päähän ja Tuukka Kiviranta sai lopulta onnistumisen kavennettuaan erän lopussa taululle 3-2 lukemat.

Toisessa erässä SSV meni menojaan Mikael Järven, Juho Järvisen ja Laxin toisella osumalla. SPV kuitenkin hiipi takaa Sami Kosken ja Janne Hulmin toimesta. Taas SSV karkasi Markus Huhtimon maalilla ja Harri Karjala kavensi. Tauolla oltiin nyt kahden maalin erolla.

Komannessa erässä SSV:n ykkönen alkoi ottaa jäähyjä. Niimpä Sami Koski niittasi ensin viidellä kolmea vastaan hattutemppunsa ja Kiviranta perään yhden miehen ylivoimalla tasoituksen. Siinä jo jatkoaikaa valmisteltiin, kun Saku Lehti vei SSV:n jälleen maalin johtoon. Kapteeni Järvi kuitenkin otti toisen kakkosensa tähän erään ja vaikka jäähy ehti loppua niin sen verran SSV:n pakka oli sekaisin, että Mikko Kohonen toi vieraat tasoihin.

Jatkoajalla oli tilanteita yllin kyllin ja SSV:llä jopa tuuriakin muutamissa. Verkot kuitenkin heilahtivat lopulta Tero Tiitun mailasta ajassa 69.45 eli vain 15 sekuntia ennen jatkoajan päättymistä. SSV muutti jatkoajan viimeiselle minuutille kentälle ylivoimaketjun ykkösen sijaan ja se tuotti tulosta.

Sarja jatkuu perjantaina Seinäjoella, jossa SSV:llä ensimmäinen katkon paikka tähän sarjaan.

SSV:n tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Viikingit ry - logo

SSV - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HarriForsten

Harri Forsten

27.7.1982
Tiedot

MarkusHuhtimo

Markus Huhtimo

27.8.1979
Tiedot

MikaelJärvi

Mikael Järvi

2.12.1977
Tiedot

JuhoJärvinen

Juho Järvinen

18.6.1982
Tiedot

MikaelLax

Mikael Lax

30.6.1988
Tiedot

TeroTiitu

Tero Tiitu

23.4.1982
Tiedot


Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

Mirva Naava siirtyy ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille - Anni Kettunen sopimukseen

EräViikinkien naisten F-liigajoukkueessa nähdään pelaajaliikennettä, kun pitkään seurassa pelannut Mirva Naava siirtyy perjantain ÅIF-ottelun jälkeen loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. Samalla EräViikingit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Anni Kettusen kanssa.

Lue lisää
EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit jatkosopimukseen kahden oman kasvattinsa kanssa

EräViikingit on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Perttu Järvisen ja Joonatan Lindholmin kanssa.

Lue lisää
EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

EräViikingit on irtisanonut päävalmentaja Markus Huhtimon sopimuksen

Uutena päävalmentajana aloittaa välittömästi Ville Turunen, joka on toiminut aiemmin juniorivalmentajana EräViikingeissä.

Lue lisää
EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien liigajoukkueella 29 sopimuspelaajaa

EräViikinkien miesten liigajoukkueen runko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta. Uusina kasvoina ryhmään liittyy paluumuuttaja Marko Juselius sekä nuori tähtipelaaja Oliver Sillanpää. Sakari Pulkkinen täydentää maalivahtikolmikon ja lupaavat Daniel ja Benjamin Tenhonen solmivat liigasopimukset.

Lue lisää
Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Kivinen ja Syrjälä takaisin M-Teamiin

Saksan Bundesliigan pistepörssin voittaja Juho Kivinen ja kymmenenneksi sijoittunut tutkaparinsa Max Syrjälä palaavat M-Teamin edustusjoukkueeseen.

Lue lisää
Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä

Hyökkääjä Perttu Puska ei jatka EräViikingeissä. Puskan pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää