Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Lepistö palaa Jokereihin

Sami Lepistö palaa Jokereihin

Jokerit ja Sami Lepistö ovat sopineet puolustajan paluusta kasvattajaseuraansa loppukauden mittaisella sopimuksella.

-Olemme todella iloisia, että voimme toivottaa Lepistön takaisin riveihimme. Hän tuntee joukkueen ja sarjan kuin omat taskunsa ja sopeutuu varmasti nopeasti jälleen päivittäiseen tekemiseemme. Saamme takalinjoillemme hänen myötään aimo annoksen kiekollista huippuosaamista ja tärkeää kokemusta, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Lepistö, 36, on esiintynyt Jokereissa kolmella viime KHL-kaudella. Puolustaja on monen muun pelaajan tavoin harjoitellut viime keväästä lähtien omatoimisesti ja ryhmässä. Pitkä odotus palkittiin vihdoin ja paluu omaan seuraan tapahtuu onnellisin mielin.

-Pitkään on ollut kovat pelihalut ja kiva on päästä takaisin hommiin. Uskoin, että Jokerit tekee liikkeitä, kun Mikko Lehtonen lähti joukkueesta, mutta en tiennyt, liittyvätkö ne minuun. Sitten Jarilta tuli soitto ja innolla hyppään takaisin messiin, Lepistö kertoi.

Hän on harjoitellut Helsingin Salmisaaressa kesästä lähtien ja pitänyt tuntumaa yllä. Edellisestä ottelusta on ehtinyt vierähtää kahdeksan kuukautta, mutta kokenut pelaaja uskoo rytmin löytyvän nopeasti. 

-Juhishan (Juhamatti Aaltonen) sen jo näytti, että Salmisaaresta pääsee hyvällä vauhdilla sisään, Lepistö nauroi ja viittasi Aaltosen neljään syöttöpisteeseen paluuottelussaan Liigaan viime viikolla.

-Joukkueen pariin pääsemistä, harjoittelua, peleihin valmistautumista, itse pelaamista ja sitä fiilistä, joka tähän kaikkeen liittyy, on tietysti ollut ikävä. On siistiä palata tuttuun mestaan ja hyvään joukkueeseen. Toivottavasti pystyn olemaan avuksi. Tavoite on olla parhaimmillani tärkeimmissä peleissä, puolustaja sanoi.

Lepistö on pelannut urallaan Jokereissa SM-liigassa ja KHL:ssä seitsemällä kaudella 366 runkosarjaottelua tehoin 42+119=161. Hän on helsinkiläisseuran kaikkien aikojen puolustajien pistepörssissä toisella sijalla.

Lepistö ei pelaa Jokereiden riveissä vielä keskiviikkona kotiottelussa Salavat Julajev Ufaa vastaan eikä tulevalla viiden pelin vieraskiertueella. On mahdollista, että paluu tositoimiin tapahtuu maanantaina 21.12. vierasottelussa Vitjazia vastaan.

Lepistö pelaa Jokereissa tutulla numerollaan 18.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Sami Lepistö

17.10.1984 Espoo
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää