Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Gimmoihin tukku jatkosopimuksia

Gimmoihin tukku jatkosopimuksia

Puolustuspäähän aiemmin julkistetun Krista Parkkosen lisäksi on kiinnitetty Petra Lamminaho, 19, Nenna Mehtonen, 18, ja Mikaela Saukkonen, 20. Kolmikosta erityisesti Mehtonen otti menneellä kaudella ison roolin punaisten puolustuksessa.

– Viime kausi oli nousujohteinen omassa kehityksessä ja joukkueenakin mentiin paljon eteenpäin. Näytettiin kaikille, että pystytään pelaamaan laatukiekkoa Naisten Liigan kärkijoukkueita vastaan.

– Omat fiilikset tulevaisuudesta on odottavat. Toivotaan, että pian päästäisiin harjoittelemaan joukkueen kanssa ja kaikki palaisi pikkuhiljaa normaaliksi. Jäällekin on jo ikävä. Viimeisen viikon aikana olen nähnyt lähes joka yö unta siitä että olen jäällä.

Hyökkäysosastolla aiemmin julkistetun naiskiekkolegenda Karoliina Rantamäen seurana jatkavat hänen ketjukavereinaan ison osan kaudesta pelanneet Johanna Kemppainen, 22, ja Miressa Mäkelä, 20, sekä kokeneet Fanny Jalonen, 30, ja Nina Koskela, 28. Nuorten osastoa edustavat Michaela Huhtala, 19, Emmi Juusela, 17, Ida Pasanen, 18, Anni Pere, 16, ja Henni Virtanen, 17. Ykköskentän sentterinä ison osan kaudesta pelannut Kemppainen odottaa itseltään ja joukkueelta paljon alkavalla kaudella.

– Edellinen kausi oli upea debyytti liigassa koko joukkueelta, kehityin henkilökohtaisesti pelaajana ja mentiin eteenpäin koko joukkueena. Odotan kovasti jo jäille pääsyä ja joukkueen kanssa treenaamista sekä kauden alkua! Paljon jäi vielä hampaankoloon edelliskaudelta. Tällä kaudella tullaan kyllä kovaa.

– Oma roolini on olla sellainen perus varma suorittaja ja esimerkillinen joukkuepelaaja, sitä pyrin jatkamaan myös alkavalla kaudella.

Stadin Gimmojen päävalmentaja Saara Niemi näkee tilanteen joukkueen kannalta mielenkiintoisena.
– Suurimmalla osalla runkopelaajistamme parhaimmat pelivuodet ovat vasta edessä. Yhteiset kokemukset kuluneelta kaudelta ovat tärkeä voimavara kohti tulevaa. On hienoa jatkaa työntekoa heidän kanssaan, taas voi nostaa rimaa hieman korkeammalle.

Lähde: stadingimmat.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Gimmat vahvistuu kahdella huippunimellä

Gimmat vahvistuu kahdella huippunimellä

Stadin Gimmojen eli Helsingin IFK:n Naisten kauden 2020-21 joukkue on nyt koossa. Toista kauttaan hiljattain uudistetussa Naisten Liigassa ja kaikkiaan yhdeksättä kautta Naisten pääsarjatasolla syyskuussa aloittava joukkue vahvistuu vielä kahdella huippuluokan pelaajalla.

Lue lisää
Gimmoihin neljä ulkomaalaista alkavalle kaudelle

Gimmoihin neljä ulkomaalaista alkavalle kaudelle

HIFK:n naisten joukkue oli menneellä kaudella harvinaisuus Naisten Liigassa. Joukkueessa viiletti neljä ulkomaalaispelaajaa ja samalla määrällä jatketaan tulevalla kaudella.

Lue lisää
Niklas Friman siirtyy Jokereihin

Niklas Friman siirtyy Jokereihin

Jokerit ja puolustaja Niklas Friman ovat sopineet kaksivuotisesta sopimuksesta. HPK:n kapteenina toiminut pelaaja on esiintynyt kahdella viime kaudella myös maajoukkueessa.

Lue lisää
Huippupuolustaja Jonathan Pudas Jokereihin

Huippupuolustaja Jonathan Pudas Jokereihin

Jokerit ja puolustaja Jonathan Pudas ovat sopineet kaksivuotisesta sopimuksesta. Ruotsin maajoukkueessa menneellä kaudella debytoinut pelaaja on edustanut viime vuodet Skellefteå AIK:ta.

Lue lisää
Iiro Pakarinen tuo lisävoimaa Jokerien hyökkäykseen

Iiro Pakarinen tuo lisävoimaa Jokerien hyökkäykseen

Jokerit ja hyökkääjä Iiro Pakarinen ovat sopineet kolmen vuoden sopimuksesta. Väkevä laituri on pelannut kaksi viime kautta KHL:ssä ja sitä ennen NHL:ssä.

Lue lisää
Jakub Krejcík kiinnitetty Jokereiden puolustukseen

Jakub Krejcík kiinnitetty Jokereiden puolustukseen

Jokerit ja puolustaja Jakub Krejèík ovat sopineet kahden vuoden sopimuksesta. Tshekin maajoukkuemies oli viime kaudella Liigan ykköspakki.

Lue lisää