Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Gimmoihin tukku jatkosopimuksia

Gimmoihin tukku jatkosopimuksia

Puolustuspäähän aiemmin julkistetun Krista Parkkosen lisäksi on kiinnitetty Petra Lamminaho, 19, Nenna Mehtonen, 18, ja Mikaela Saukkonen, 20. Kolmikosta erityisesti Mehtonen otti menneellä kaudella ison roolin punaisten puolustuksessa.

– Viime kausi oli nousujohteinen omassa kehityksessä ja joukkueenakin mentiin paljon eteenpäin. Näytettiin kaikille, että pystytään pelaamaan laatukiekkoa Naisten Liigan kärkijoukkueita vastaan.

– Omat fiilikset tulevaisuudesta on odottavat. Toivotaan, että pian päästäisiin harjoittelemaan joukkueen kanssa ja kaikki palaisi pikkuhiljaa normaaliksi. Jäällekin on jo ikävä. Viimeisen viikon aikana olen nähnyt lähes joka yö unta siitä että olen jäällä.

Hyökkäysosastolla aiemmin julkistetun naiskiekkolegenda Karoliina Rantamäen seurana jatkavat hänen ketjukavereinaan ison osan kaudesta pelanneet Johanna Kemppainen, 22, ja Miressa Mäkelä, 20, sekä kokeneet Fanny Jalonen, 30, ja Nina Koskela, 28. Nuorten osastoa edustavat Michaela Huhtala, 19, Emmi Juusela, 17, Ida Pasanen, 18, Anni Pere, 16, ja Henni Virtanen, 17. Ykköskentän sentterinä ison osan kaudesta pelannut Kemppainen odottaa itseltään ja joukkueelta paljon alkavalla kaudella.

– Edellinen kausi oli upea debyytti liigassa koko joukkueelta, kehityin henkilökohtaisesti pelaajana ja mentiin eteenpäin koko joukkueena. Odotan kovasti jo jäille pääsyä ja joukkueen kanssa treenaamista sekä kauden alkua! Paljon jäi vielä hampaankoloon edelliskaudelta. Tällä kaudella tullaan kyllä kovaa.

– Oma roolini on olla sellainen perus varma suorittaja ja esimerkillinen joukkuepelaaja, sitä pyrin jatkamaan myös alkavalla kaudella.

Stadin Gimmojen päävalmentaja Saara Niemi näkee tilanteen joukkueen kannalta mielenkiintoisena.
– Suurimmalla osalla runkopelaajistamme parhaimmat pelivuodet ovat vasta edessä. Yhteiset kokemukset kuluneelta kaudelta ovat tärkeä voimavara kohti tulevaa. On hienoa jatkaa työntekoa heidän kanssaan, taas voi nostaa rimaa hieman korkeammalle.

Lähde: stadingimmat.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää
Markus Hännikäinen palaa kotiin

Markus Hännikäinen palaa kotiin

Jokerit ja Markus Hännikäinen ovat sopineet hyökkääjän paluusta helsinkiläisseuraan loppukauden mittaisella sopimuksella. Hännikäinen on jokerikasvatti, joka on pelannut viisi viime kautta Pohjois-Amerikassa.

Lue lisää
Sami Lepistö palaa Jokereihin

Sami Lepistö palaa Jokereihin

Jokerit ja Sami Lepistö ovat sopineet puolustajan paluusta kasvattajaseuraansa loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Antti Suomela ja Otto Koivula lainalle HIFK:hon

Antti Suomela ja Otto Koivula lainalle HIFK:hon

HIFK ja NHL-seura San Jose Sharks ovat solmineet lainasopimuksen keskushyökkääjä Antti Suomelasta. 26-vuotiaan espoolaisen pelilupa varmistui aikaisin perjantaiaamuna ja hän on kaukalossa jo perjantai-illan ottelussa Kärppiä vastaan.

Lue lisää
Henrik Borgström vuoden mittaisella sopimuksella HIFK:hon

Henrik Borgström vuoden mittaisella sopimuksella HIFK:hon

HIFK on tehnyt pelikauden 2020-2021 kattavan sopimuksen keskushyökkääjä Henrik Borgströmin kanssa.

Lue lisää