Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokereille täydet pisteet tältä viikolta, onneakin oli mukana

Jokerit keräsi täydet kuusi pistettä viikon kahdesta kotiottelustaan ja on jo neljän ottelun pisteputkessa.

Tiistaina Jokerit voitti Traktor Tsheljabinskin 3–0 ja otti toisen perättäisen kolmen pisteen voiton, kun kiinalaisseura Kunlun Red Star kaatui Helsingissä torstaina lukemin 3–1.

Jokerit on vaikean tappiojakson jälkeen neljän ottelun pisteputkessa ja saalistanut niistä kahdeksan pistettä. Jokerihyökkääjä Pekka Jormakka onnistui maalinteossa viikon molemmissa otteluissa.

– Nyt kun voitetaan ja itseluottamus taas kasvaa, tuntuu hyvältä. Kun tiukat pelit kääntyivät tappioiksi, niin tuntui, että vähän lähti kelkka kääntymään väärään suuntaan. Nyt on hyvin saatu käännettyä suuntaa, Jormakka kuvaili.

Torstaina maalihanat aukesivat toisessa erässä. Ensin Jormakka onnistui hieman erän puolivälin jälkeen, kun hän laukoi laukoi siniviivan tuntumasta ”silmät kiinni ja sinnepäin”-tyyppisen laukauksen kohti etunurkkaa. Ruotsalaissentteri John Norman teki hyvän maskin ja auttoi omalla panoksellaan Jokerit 1–0-johtoon.

Jokerimaalin jälkeen Kunlun sai hieman otetta ja Lucas Lessio tasoitti ottelun pari minuuttia ennen toisen erän päättymistä polkaistuaan Sami Lepistöltä karkuun keskialueella. Lepistö kuittasi virheensä, kun hän teki ottelun voittomaalin ylivoimalla kolmannessa erässä. Lepistön maali oli onnekas, sillä se kimposi maaliin Kunlun-hyökkääjä Lucas Lockhartin luistimesta.

– Se minun laukaukseni ei olisi ikinä mennyt sisään ilman Johnin maskia. Näin jo, kun kiekko lähti, että veskari ei näe mitään, että nyt voisi mennä sisään. Myös Lepistön ylivoimamaali oli onnenkantamoinen. Hyvä, että alkaa pomppia. Nyt saakin pomppia, kun pudotuspelit ovat tulossa, Jormakka hymyili.

Normanin ja Jormakan lisäksi myös ketjun kolmas lenkki Olli Palola oli esillä laukomalla loppulukemat tyhjään maaliin.

– Täytyy erikseen kehua, että Normanin ketju oli tänään todella hyvä. He liikkuivat todella hyvin. Oli ilo seurata heidän peliään. jokerivalmentaja Jukka Jalonen kehaisi.

Jokerit lähtee ensi viikon tiistaina neljän ottelun vieraskiertueelle, jonka ensimmäinen pysähdyspaikka on Kazan.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com

Takaisin edelliselle sivulle

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.