Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ToPon Naiset palaavat parketille – ensimmäisenä vastassa Espoo Team

 
ToPon Naiset palaavat parketille – ensimmäisenä vastassa Espoo Team

Rauhallisen joulun jälkeen Kisahallille saadaan taas sähinää naisten palatessa lomilta. Uusi vuosi tuo tullessaan uusia haasteita ja koripallon taholta kevätkausi käynnistyy täydellä tempolla.
ToPo lopetti syyskauden hienolla voitolla sarjassa neljännellä sijalla olevasta Lappeenrannan Catzista lukemin 68-50. ToPolaiset lähtivät joulunviettoon kuudennella sijalla (6/8) ja sarjapisteitä oli kertynyt 12.

Vuoden 2011 ensimmäisen ottelun ToPo pelaa tutussa kotihallissaan Töölön Kisiksellä lauantaina 8.1.2011 kello 15:00. Vieraaksi naisille saapuu nurkan takaa Espoo Team, joka on sarjassa kolmantena (9/5) 18 sarjapisteellä.
Teamin syyskausi sujui hyvin ja mitalipelit ovat edelleen naisilla tähtäimessä. Espoo Teamin runkopelaaja Venlakaisa Hölttä uskoo vahvasti, että joukkue pystyy vieläkin parantamaan peliään.

”Ensimmäinen kauden puolikas meni tyydyttävästi. Otimme muutamia isoja voittoja, mutta emme pystyneet pitämään pelitasoa jatkuvasti hyvällä tasolla. Olemme kuitenkin kolmansina sarjassa, joten asemat ovat hyvät kevätkaudelle ja kaikki on edelleen omissa käsissä”, Hölttä pohtii.
Tässä vaiheessa kautta match-upit alkavat jo olla erittäin tutut molemmille joukkueille.

”Moss- Iiskola tulee varmasti olemaan seuraamisen arvoinen parivaljakko. Evi Iiskola on puolustanut erinomaisesti koko kauden ja D’Andra Moss tietävästi kuuluu sarjan parhaisiin pelaajiin. Myös Ellen Nurmea pidetään silmällä, sillä hän lopetti syksyn hienosti ja on tauon aikana menestynyt Baltic Sea Cupissa hyvin.”

Espoo Teamin tilastokärkeä pitää tällä hetkellä Niina Laaksonen. 26-vuotias Laaksonen on onnistunut tehtailemaan 17.0 pistettä ja poimimaan 11.4 levypalloa ottelua kohden. Paras syötöissä on ollut 38-vuotias Mirka Erander 1.8 syötöllä per ottelu.

ToPo aloitti kauden vahvasti, mutta syksyn edetessä voittojen myötä myös tappioita rupesi kertymään. ToPon amerikkalaisvahvistus D’Andra Moss lähti joulutauolla takaisin merten taakse viettämään joulua perheen pariin ja palasi tammikuun alussa takaisin Suomen maalle. Moss johtaa ToPon tilastoja per ottelu pisteissä (23.6), levypalloissa (12.5), sekä syötöissä (2.5) ja lähteekin innostunein mielin kevään otteluihin.

”Pelasimme hyvin Espoota vastaan ensimmäisellä kierroksella ja meidän täytyy löytää sama intensiteetti lauantain koitokseen. Jos hallitsemme korinalustaa pysäyttämällä Niina Laaksosen, pystymme kontrolloimaan pelirytmiä paremmin. Pitää vain pelata itsevarmasti ja joukkueena niin eiköhän haluttu lopputulos siitä synny”, Moss kertoo.

Vaikka sarjasijoitus ei ole tällä hetkellä parhaasta päästä, Moss silti uskoo joukkueen pystyvän nousemaan ja pääsemään tavoittelemaan mitaleista.

”Aloitimme kauden todella kovalla tempolla, mutta hyydyimme jossain vaiheessa, osaksi loukkaantumisten takia ja osaksi tietty pelien tason kovetessa. Mutta uskon, että pystymme päättämään kauden haluamallamme tavalla. Tavoitteemme eivät ole muuttuneet ollenkaan, meidän täytyy vain näyttää muille, minkä me jo tiedämme todeksi. Yksi ottelu kerrallaan lähdetään hakemaan voittoja.”

ToPo avaa kevätkauden ensi launtaina 8.1.2011 Kisahallissa kello 15:00 Espoo Teamia vastaan. Tule antamaan tukesi naisille!

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Lue lisää
Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.

Lue lisää
Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelintekijän paikalle yhdysvaltalaisen Kendale McCullumin. 24-vuotias Wisconsin-Parksiden ja Lewisin yliopistojen kasvatti ihastutti taidoillaan Saksan kovatasoisessa ProA-liigassa heti ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Paderbornin joukkueessa.

Lue lisää
Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Kanadan Montrealista kotoisin olevan Mambi Diawaran kanssa.

Lue lisää
Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Antti Kanervon kanssa.

Lue lisää
Nicolas Meyer ToPoon

Nicolas Meyer ToPoon

Edelliskauden Hongassa pelannut 195 senttinen ranskalainen siirtyy tulevaksi kaudeksi ToPon miesten edustukseen.

Lue lisää