Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Antti Kanervon kanssa. Äänekoskelta kotoisin oleva takamies on tuttu kasvo Töölön Kisahallin kotiyleisölle ja miehen palkintokaapista löytyykin Seagullsissa voitetut SM-pronssimitali kaudelta 2017-2018, sekä tuoreimpana mitalina tammikuussa voitettu Suomen Cup -mestaruuden kultamitali.

Helsinki Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso: ”Antin jatko Seagullsissa on paras mahdollinen uutinen tähän kohtaan. Pääsemme jatkamaan edelliskaudesta tutuilla jutuilla ja Antin diilin jälkeen heittovoimamme kaaren takaa on tulevallakin kaudella todella kovalla tasolla. Todella iloinen voi olla myös siitä, että sopimus on kaksivuotinen. Antti osoitti edelliskaudella olevansa sarjan ehdotonta eliittiä ja uskon saman vireen jatkuvan. ”

Kotimaisen Korisliigan lisäksi Kanervo on pelannut kaksi kautta ulkomailla Ranskan ProB -liigassa (Roanne 2016-2017) ja Islannin pääsarjassa (Stjarnan 2018-2019). Tämän lisäksi hän on edustanut Suomen maajoukkuetta yhteensä 34 kertaa aikuisten otteluissa. 

Antti Kanervo lähtee kohti uutta kautta toiveikkain mielin: ”Kesken jääneen viime kauden jälkeen on tapahtunut paljon. Toivottavasti pääsemme aloittamaan kauden aikataulussa ja mahdollisimman normaalisti. Uskon, että meillä on hyvä joukkue jälleen tulevalla kaudella ja yritämme jatkaa samanlaista pelaamista kuin viime kaudella. ”

Erittäin vaarallisena kaukoheittäjänä tunnettu 193-senttinen Kanervo pussitti viime kaudella yli sata kolmen pisteen heittoa (103) vakuuttavalla 44,8% tarkkuudella. Päättyneellä kaudella hän ansaitsi Lokkien pelipaidassa 35 pelaamassaan ottelussa 513 pistettä, 83 levypalloa ja 91 syöttöä.

Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho on tyytyväinen pitkän jatkosopimuksen syntymiseen: ”Seuramme otti koronasta kovan iskun, toipuminen on ottanut aikaa ja edelleenkin elämme poikkeusoloissa. Siksi lähdimme normaalia varovaisemmin pelaajamarkkinoille. Tätä taustaa vasten pitää olla kiitollinen siitä, että saimme Antin kiinnitetyksi ainakin kahden kauden ajaksi. Viime kausi oli häneltä käsittämättömän kova. Antti oli kaukoheitoissa täysin omissa sfääreissään ja ehdottomasti pelejä ratkaiseva pelaaja. Kaksivuotinen sopimus varmistaa myös osaltaan sen, että Seagullsilla on vastaisuudessakin vahva suomalaisrunko. ” 

Kanervon paluun myötä Lokkien kokoonpano on tällä hetkellä seuraava: Max Besselink, Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Wayne Martin (USA), Samuli Mäkelä, Sami Tahvanainen, Erik Waxlax.

Lähde: helsinkiseagulls.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seagulls - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Lue lisää
Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.

Lue lisää
Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelintekijän paikalle yhdysvaltalaisen Kendale McCullumin. 24-vuotias Wisconsin-Parksiden ja Lewisin yliopistojen kasvatti ihastutti taidoillaan Saksan kovatasoisessa ProA-liigassa heti ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Paderbornin joukkueessa.

Lue lisää
Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Kanadan Montrealista kotoisin olevan Mambi Diawaran kanssa.

Lue lisää
Nicolas Meyer ToPoon

Nicolas Meyer ToPoon

Edelliskauden Hongassa pelannut 195 senttinen ranskalainen siirtyy tulevaksi kaudeksi ToPon miesten edustukseen.

Lue lisää
ToPolle kolme jatkosopimusta

ToPolle kolme jatkosopimusta

Elmo Uitto, Cristian Ahokas ja Kalle Koponen jatkavat Torpan Pojissa.

Lue lisää