Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Gimmoihin tukku jatkosopimuksia

Gimmoihin tukku jatkosopimuksia

Puolustuspäähän aiemmin julkistetun Krista Parkkosen lisäksi on kiinnitetty Petra Lamminaho, 19, Nenna Mehtonen, 18, ja Mikaela Saukkonen, 20. Kolmikosta erityisesti Mehtonen otti menneellä kaudella ison roolin punaisten puolustuksessa.

– Viime kausi oli nousujohteinen omassa kehityksessä ja joukkueenakin mentiin paljon eteenpäin. Näytettiin kaikille, että pystytään pelaamaan laatukiekkoa Naisten Liigan kärkijoukkueita vastaan.

– Omat fiilikset tulevaisuudesta on odottavat. Toivotaan, että pian päästäisiin harjoittelemaan joukkueen kanssa ja kaikki palaisi pikkuhiljaa normaaliksi. Jäällekin on jo ikävä. Viimeisen viikon aikana olen nähnyt lähes joka yö unta siitä että olen jäällä.

Hyökkäysosastolla aiemmin julkistetun naiskiekkolegenda Karoliina Rantamäen seurana jatkavat hänen ketjukavereinaan ison osan kaudesta pelanneet Johanna Kemppainen, 22, ja Miressa Mäkelä, 20, sekä kokeneet Fanny Jalonen, 30, ja Nina Koskela, 28. Nuorten osastoa edustavat Michaela Huhtala, 19, Emmi Juusela, 17, Ida Pasanen, 18, Anni Pere, 16, ja Henni Virtanen, 17. Ykköskentän sentterinä ison osan kaudesta pelannut Kemppainen odottaa itseltään ja joukkueelta paljon alkavalla kaudella.

– Edellinen kausi oli upea debyytti liigassa koko joukkueelta, kehityin henkilökohtaisesti pelaajana ja mentiin eteenpäin koko joukkueena. Odotan kovasti jo jäille pääsyä ja joukkueen kanssa treenaamista sekä kauden alkua! Paljon jäi vielä hampaankoloon edelliskaudelta. Tällä kaudella tullaan kyllä kovaa.

– Oma roolini on olla sellainen perus varma suorittaja ja esimerkillinen joukkuepelaaja, sitä pyrin jatkamaan myös alkavalla kaudella.

Stadin Gimmojen päävalmentaja Saara Niemi näkee tilanteen joukkueen kannalta mielenkiintoisena.
– Suurimmalla osalla runkopelaajistamme parhaimmat pelivuodet ovat vasta edessä. Yhteiset kokemukset kuluneelta kaudelta ovat tärkeä voimavara kohti tulevaa. On hienoa jatkaa työntekoa heidän kanssaan, taas voi nostaa rimaa hieman korkeammalle.

Lähde: stadingimmat.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää