Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sakari Laakso ja Helsinki Seagulls jatkosopimukseen

Sakari Laakso ja Helsinki Seagulls jatkosopimukseen

Helsinki Seagulls on solminut yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen 22-vuotiaan Sakari Laakson kanssa. 194-senttinen Laakso on kuulunut Seagullsin nuoreen kotimaiseen runkoon jo usean kauden ajan.

Hyvinkään Pontevassa korisuransa ensiaskeleet ottanut energinen laitapelaaja liittyi Seagulls-miehistöön Korisliiga-kaudella 2017-2018. Otteluita Korisliigassa hänelle on kertynyt yhteensä 66, joissa tehoja on syntynyt: 110 pistettä, 66 levypalloa ja 31 koriin johtanutta syöttöä. 

Sakari Laakso on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen: ”Todella hienon edelliskauden jälkeen olen innoissani, että saan jatkaa tässä upeassa porukassa. Loistava yhteistyö valmennusjohdon kanssa on mahdollistanut opiskelun ja pelaamisen yhdistämisen, mistä olen hyvin kiitollinen. Vallitsevan tilanteen vuoksi lyhyeksi jäänyt kausi lisää nälkää tulevalle kaudelle!”

Seagulls-historiansa aikana Laakson palkintokaappiin on kertynyt yksi SM-pronssimitali (2017-2018), sekä Suomen Cupin mestaruus keväältä 2020. Tämän lisäksi häneltä löytyy PuHun riveissä voitettu 19-vuotiaiden SM-pronssimitali vuodelta 2013.

Päävalmentaja Jussi Laakso: ”Sakke oli tärkeä osa pelaamistamme viime kaudella tuomalla aina 100% jokaiseen tapahtumaan, jossa oli läsnä. Vaikka isoimmat minuutit tulivatkin HNMKY:n paidassa, niin hän oli korvaamaton pelaaja muutaman loukkaantumisen aikana myös Korisliigassa. Jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa Saken kaltaisen työmyyrän, joka on älykäs, nöyrä ja erinomainen harjoittelija. Olen todella tyytyväinen, että hän päätti jatkaa Seagullsissa.”

Syntyneen jatkosopimuksen myötä Helsinki Seagullsin tulevan kauden kokoonpanon rakentaminen on jo hyvällä mallilla. Joukkueen kokoonpanoon kuuluvat: Timo Heinonen, Shawn Huff, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Sami Tahvanainen, Erik Waxlax ja Ricky Waxlax.

Lähde: helsinkiseagulls.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seagulls - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Syrjänen jatkaa Torpan Pojissa kaksivuotisella sopimuksella

Jussi Syrjänen jatkaa Torpan Pojissa kaksivuotisella sopimuksella

Jussi Syrjänen teki kuluneella kaudella paluun ToPoon, jossa hän aloitti oman koripallouransa. Uuden sopimuksen myötä Syrjänen jatkaa edustusjoukkueiden peräsimessä valmentajan ja General Managerin roolissa.

Lue lisää
Helsinki Seagullsin kapteeni Tuukka Kotti jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagullsin kapteeni Tuukka Kotti jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls ja joukkueen kapteeni Tuukka Kotti ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen Korisliiga-kaudelle 2020-2021. 39-vuotias sentteri on toiminut joukkueen kulmakivenä jo kaudesta 2017-2018 asti.

Lue lisää
Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää