Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sakari Laakso ja Helsinki Seagulls jatkosopimukseen

Sakari Laakso ja Helsinki Seagulls jatkosopimukseen

Helsinki Seagulls on solminut yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen 22-vuotiaan Sakari Laakson kanssa. 194-senttinen Laakso on kuulunut Seagullsin nuoreen kotimaiseen runkoon jo usean kauden ajan.

Hyvinkään Pontevassa korisuransa ensiaskeleet ottanut energinen laitapelaaja liittyi Seagulls-miehistöön Korisliiga-kaudella 2017-2018. Otteluita Korisliigassa hänelle on kertynyt yhteensä 66, joissa tehoja on syntynyt: 110 pistettä, 66 levypalloa ja 31 koriin johtanutta syöttöä. 

Sakari Laakso on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen: ”Todella hienon edelliskauden jälkeen olen innoissani, että saan jatkaa tässä upeassa porukassa. Loistava yhteistyö valmennusjohdon kanssa on mahdollistanut opiskelun ja pelaamisen yhdistämisen, mistä olen hyvin kiitollinen. Vallitsevan tilanteen vuoksi lyhyeksi jäänyt kausi lisää nälkää tulevalle kaudelle!”

Seagulls-historiansa aikana Laakson palkintokaappiin on kertynyt yksi SM-pronssimitali (2017-2018), sekä Suomen Cupin mestaruus keväältä 2020. Tämän lisäksi häneltä löytyy PuHun riveissä voitettu 19-vuotiaiden SM-pronssimitali vuodelta 2013.

Päävalmentaja Jussi Laakso: ”Sakke oli tärkeä osa pelaamistamme viime kaudella tuomalla aina 100% jokaiseen tapahtumaan, jossa oli läsnä. Vaikka isoimmat minuutit tulivatkin HNMKY:n paidassa, niin hän oli korvaamaton pelaaja muutaman loukkaantumisen aikana myös Korisliigassa. Jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa Saken kaltaisen työmyyrän, joka on älykäs, nöyrä ja erinomainen harjoittelija. Olen todella tyytyväinen, että hän päätti jatkaa Seagullsissa.”

Syntyneen jatkosopimuksen myötä Helsinki Seagullsin tulevan kauden kokoonpanon rakentaminen on jo hyvällä mallilla. Joukkueen kokoonpanoon kuuluvat: Timo Heinonen, Shawn Huff, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Sami Tahvanainen, Erik Waxlax ja Ricky Waxlax.

Lähde: helsinkiseagulls.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seagulls - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Lue lisää
Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.

Lue lisää
Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelintekijän paikalle yhdysvaltalaisen Kendale McCullumin. 24-vuotias Wisconsin-Parksiden ja Lewisin yliopistojen kasvatti ihastutti taidoillaan Saksan kovatasoisessa ProA-liigassa heti ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Paderbornin joukkueessa.

Lue lisää
Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Kanadan Montrealista kotoisin olevan Mambi Diawaran kanssa.

Lue lisää
Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Antti Kanervon kanssa.

Lue lisää
Nicolas Meyer ToPoon

Nicolas Meyer ToPoon

Edelliskauden Hongassa pelannut 195 senttinen ranskalainen siirtyy tulevaksi kaudeksi ToPon miesten edustukseen.

Lue lisää