Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Grant ja Kalnins jatkosopimuksiin Jokerien kanssa

Grant ja Kalnins jatkosopimuksiin Jokerien kanssa

 

Jokerit on sopinut puolustaja Alex Grantin ja maalivahti Janis Kalninsin kanssa pelaajien jatkamisesta seurassa ensi kaudella. Molempien sopimuksissa on myös optio yhdestä lisävuodesta.

Grant, 29, siirtyi Jokereihin täksi kaudeksi ja pelaa ensimmäistä kauttaan Euroopassa. Kanadalainen on pelannut runkosarjassa 37 ottelua ja on KHL:n puolustajien pistepörssissä viidentenä ja maalipörssissä kolmantena tehoin 9+14=23. Hänen tehotilastonsa lukema +11 on joukkueen neljänneksi paras. Grant on pelannut keskimäärin 19.31 minuuttia ottelua kohden eli toiseksi eniten Jokereiden kenttäpelaajista.

-Grant on sopeutunut hyvin ison kaukalon peliin syksyn ja alkutalven aikana. Hän kykenee auttamaan joukkuetta niin kiekollisessa pelissä kuin puolustuspäässäkin ja on osoittanut pystyvänsä kantamaan isoa vastuuta korkealla tasolla illasta toiseen. Lisäksi hän sopii persoonaltaankin mainiosti joukkueeseemme, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

-On ollut minulle ja perheelleni hieno kokemus kotiutua Suomeen, jossa kaikki ovat saaneet olomme tuntumaan tervetulleeksi. Pelaajat joukkueessa eivät ole ainoastaan loistavia jääkiekkoilijoita, vaan myös upeita ihmisiä jään ulkopuolella. Olemme perhe, johon on mahtava kuulua myös jatkossa. Vaimoni ja poikani kanssa rakastamme Helsinkiä ja voimme ylpeinä kutsua kaupunkia helmikuussa syntyvän tyttäremme syntymäpaikaksi, Grant tunnelmoi.

Kalnins, 27, siirtyi myös täksi kaudeksi Jokereihin. Latvialainen on torjunut 22 pelaamassaan ottelussa 15 voittoa ja kolme nollapeliä. Hänen torjuntaprosenttinsa on 92,8 ja päästettyjen maalien keskiarvonsa 2,09. Kalnins on pelannut KHL:ssä aiemmin kahdella kaudella Dinamo Riiassa ja kuulunut myös Latvian maajoukkueen rinkiin useamman vuoden.

-Kalnins on osoittanut kauden kahden ensimmäisen kolmanneksen aikana olevansa luotettava maalivahti, joka kuuluu KHL:n parhaiden torjujien joukkoon. Kyseessä on erittäin päämäärätietoinen ja kovasti töitä tekevä huippu-urheilija, joka kehittyy tulevina vuosina varmasti vieläkin paremmaksi pelaajaksi, Kurri kertoo.

-Olen nauttinut suuresti ensimmäisestä kaudestani Jokereissa – sekä peleistä että harjoituksista. Joka päivä on ollut hienoa tulla hallille. Joukkuekaverini ja koko organisaatio ovat olleet mahtavia, joten oli helppo päätös jatkaa täällä. Olen todella innoissani, että saan pelata Jokereissa myös seuraavalla kaudella, Kalnins sanoo.

Jokerit jatkaa kauttaan tapaninpäivänä Hartwall Arenassa, kun vastassa on Dynamo Moskova. Ottelu on helsinkiläisten viimeinen kotipeli kalenterivuonna 2018.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää