Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokerit kukisti Lokomotiv Jaroslavlin

Jokerit kukisti Lokomotiv Jaroslavlin

 

Jokerit otti komean 3-0-vierasvoiton Lokomotiv Jaroslavlia vastaan perjantai-iltana. Pisteiden takuumies oli 36 torjuntaa tehnyt Janis Kalnins.

Helsinkiläiset lähtivät kamppailuun vaikean Spartak-pelin jälkeen, kun moskovalaisryhmä oli iskenyt neljä maalia kolmannessa erässä ja aiheuttanut Jokereille ruman 1-5-tappion. Kasvot pestiin Jaroslavlissa erinomaisella suorituksella.

-Tämä oli yksi parhaita pelisuorituksiamme tällä kaudella. Pitää olla tyytyväinen, sanoi Jesse Joensuu, joka teki yhden maaleista.

Avauserä oli vaikea, mutta kolme onnistunutta alivoimaa ja Kalninsin torjunnat antoivat Jokereille mahdollisuuden. Erän lopussa Steve Moses pinkoi läpiajoon ja viimeisteli tylysti 1-0-lukemat. Tämän jälkeen Jokerit ei enää taakseen katsonut.

-Lokomotiv aloitti hyvin ja oli aggressiivinen. He heittivät paljon kiekkoja maalille, mutta mielestäni olimme varmoja ja organisoituja omalla alueellamme. Pidimme heidät ulkopuolella varsinkin, kun heidän puolustajansa saivat kiekon. Ei ollut kovin vaikea torjua siniviivavetoja, Kalnins mietti.

Toisessa erässä Joensuu sivalsi alkajaisiksi 2-0-osuman ja hetkeä myöhemmin Moses osui ylivoimalla. Keskimmäisellä 20-minuuttisella kotijoukkueella ei juuri sanan sijaa ollut, siksi hyvin Jokerit vyöryi laajalla rintamalla vastustajan kimppuun. Kolmannessa peli jäädytettiin tyylikkäästi.

-Selvitimme alun ja pelasimme tosi hyvää alivoimaa. Sitouduimme koko joukkueena erinomaisesti ja tähän päälle pitää mainita vielä Janis, joka oli paras pelaajamme. Kaikki olivat hyviä tänään, Joensuu kehui.

Kalninsille nollapeli oli kauden kolmas. Latvialaisella on hyviä muistoja Arena-2000:sta, sillä hän torjui nollan Jaroslavlissa myös viime kaudella Dinamo Riian paidassa. Paluu hyviin muistoihin auttoi perjantaina.

-Tuntuu, että täällä homma sujuu aina hyvin. Ehkä tämä on minulle hyvä halli, Kalnins naurahti.

-Muistin edellisen pelini täältä ja sieltä oli hyviä muistoja, joten oli kiva palata tänne. Ehkä siitä oli apua.

Jokerit nousi voiton myötä läntisen konferenssin kolmannelle sijalle. Lokomotiv on pisteen päässä kolme ottelua enemmän pelanneena. Joensuu myönsi, että perjantain suoritus oli isompi kuin kaksi pistettä.

-Kyllä nämä voitot tällaisissa paikoissa antavat tosi paljon. Ja tämä oli vieläkin tärkeämpää viime pelin jälkeen, hän totesi.

Jokerit jatkaa kautta sunnuntaina Tsherepovetsissa Severstalia vastaan. Kotona pelataan ensi tiistaina, kun vastassa on Salavat Julajev Ufa.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää