Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Vantaasta Jokereiden virallinen yhteistyöseura

Kiekko-Vantaasta Jokereiden virallinen yhteistyöseura

 

Mestiksen finaaleissa tällä kaudella pelanneesta Kiekko-Vantaasta tulee Jokereiden virallinen yhteistyöseura. Osapuolet ovat solmineet 2+1-vuotisen sopimuksen.

Kiekko-Vantaa eteni toisen kerran historiassaan Mestiksen finaaleihin tällä kaudella. Jokerit ja vantaalaisseura ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan, mutta nyt tehty sopimus tuo seurat virallisesti yhteen. Joukkueet pelaavat tulevalla kaudella väritykseltään samoissa peliasuissa ja yhteistyötä tehdään myös myynti- ja markkinointipuolella.

Yhteistyön avulla vahvistetaan pelaajapolkua Jokereiden KHL-joukkueen, Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen sekä Jokereiden A-nuorten välillä. Myös Kiekko-Vantaan A-nuoret ovat toiminnallisesti mukana yhteistyössä. Jokereiden ja Kiekko-Vantaan tavoitteena on kehittää seuratoimintaa niin pelaaja- kuin valmentajatasolla. 

-Uusi sopimus tarjoaa Jokereiden ja Kiekko-Vantaan pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä yksilöinä omalle huipputasolleen. Etenkin Jokereiden A-nuorten ja Mestiksen välillä liikenne on vapaata, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

-Kiekko-Vantaa pelasi finaaleissa tällä kaudella ja on pystynyt viime vuosina tasaisesti ottamaan askeleita uusille tasoille. Huippuvalmennuksen myötä pelaajille on luotu mahdollisuudet kehittyä. Tätä trendiä haluamme jatkaa.

Myös Kiekko-Vantaan puolella ollaan tyytyväisiä jo tehtyyn yhteistyöhön sekä uuteen sopimukseen.

-Yhteistyöllä Jokereiden kanssa on erittäin suuri merkitys Kiekko-Vantaalle niin urheilupuolella kuin myynnissä ja markkinoinnissa. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää entistä parempia pelaajia, sanoo Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu.

Vahvana tekijänä seurojen ja yksilöiden toiminnan tukemisessa mukana on pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, joka on Suomen olympiakomitean virallinen valtakunnallinen huippu-urheiluakatemia. Kiekko-Vantaan ja Jokereiden A-nuorten pelaajista valtaosa opiskelee pelaamisen ohessa ja Urhean päätehtäviä ovat urheilijan arkivalmennuksen tehostaminen, urheilun ja opiskelun yhdistäminen sekä asiantuntijapalveluiden tuottaminen urheilijoiden ja valmentajien arjen tueksi.

Arvonen päävalmentajaksi

Kiekko-Vantaan uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Pasi Arvonen, jonka sopimus kattaa kauden 2017-18. Arvonen, 49, on valmentanut urallaan kymmenen vuotta SM-liigan HPK:ssa, jossa toimi kolmella kaudella myös päävalmentajana. Hän saavutti hämeenlinnalaisseurassa yhden hopean ja yhden pronssin.

-Hyvillä mielin palaan takaisin valmennuksen pariin. Päätös syntyi nopeasti, nyt vedetään haalarit päälle ja palataan akut täynnä töihin, Arvonen kertoo.

-Mestiksen rooli pelaajien kehittämisessä kohti SM-liigaa ja ulkomaita on merkittävä. Jokereiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille ehdottoman tärkeää, ja oli yksi niistä asioista, joka teki päätöksestäni helpon tulla projektiin mukaan. Kiekko-Vantaalla on alla menestyksekäs kausi, ja nyt tavoitteena on kasata kilpailukykyinen joukkue sekä yltää vähintään yhtä hyvään suoritukseen, Arvonen jatkaa.

Jokerit on solminut KHL:n sääntöjen mukaisia kahden suunnan sopimuksia maalivahti Eetu Mäkiniemen, 18, puolustaja Nico Nurmikannan, 23, sekä hyökkääjien Lucas Andersenin, 18, Erik Embrichin, 20, ja Julius Rantaeskolan, 24, kanssa. Sopimuksista Mäkiniemen on kaksivuotinen, Nurmikannan yksivuotinen, Andersenin ja Embrichin 1+1-vuotiset ja Rantaeskolan yksivuotinen. Maalivahti Wouter Peetersin, 18, ja puolustaja Juho Rautasen, 19, kahden suunnan sopimukset jatkuvat kauden 2017-18 loppuun.

Kiekko-Vantaan ja Jokereiden A-nuorten kokoonpanot vahvistuvat kevään ja kesän aikana. Mäkiniemi ja Andersen pelaavat lähtökohtaisesti Jokereiden A-nuorissa, jonka kesärinki julkistetaan ensi viikolla.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PasiArvonen

Pasi Arvonen

5.2.1968 Hämeenlinna
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää