Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Irvingille loppukauden sopimus, DeSimonen koeajalle jatkoa

 

Irvingille loppukauden sopimus, DeSimonen koeajalle jatkoa


Jokerit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen koeajalla olleen maalivahti Leland Irvingin kanssa. Toisen testissä olleen pelaajan, keskushyökkääjä Philip DeSimonen koeaikaa on vuorostaan jatkettu kuukaudella.

Molemmat pelaajat saapuivat Jokereihin elokuun puolivälissä ja tekivät ensi esiintymisensä European Trophyssa. Irving pelasi neljä ottelua torjuntaprosentilla 97,35 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 0,75. Mukaan mahtui kaksi nollapeliä HIFK:ta vastaan. DeSimonen tehot European Trophyssa olivat kuudessa pelissä 0+1.

Liigassa Irvingin torjuntaprosentti näyttää neljän ottelun jälkeen lukemaa 93,14 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 1,69. Ensimmäinen nollapeli tuli sunnuntain kotiavauksessa HIFK:ta vastaan 28 torjunnalla.

DeSimone vuorostaan on saalistanut neljässä ottelussa tehot 0+2. Sentteri on pelannut pääasiassa Janne Lahden ja Antti Tyrväisen kanssa samassa ketjussa ja saanut paljon vastuuta myös ylivoimalla.

Irving, 25, pelasi viisi viime kautta Calgary Flamesin organisaatiossa. Hän teki NHL-debyyttinsä toissa kaudella ja on saanut vyölleen yhteensä 13 ottelua maailman kovimmassa liigassa. AHL:ssä Irving on pelannut yhteensä 194 ottelussa.

Ennen ammattilaisuraansa Irving pelasi Kanadan junioriliiga WHL:ssä Everett Silvertipsin joukkueessa. Hän kuului lisäksi Kanadan maajoukkueeseen, joka voitti alle 20-vuotiaiden MM-kultaa vuonna 2007. Calgary varasi hänet kesällä 2006 NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella.

DeSimone, 26, siirtyi yliopistovuosiensa jälkeen AHL-seura Hamilton Bulldogsin riveihin toissa kaudeksi. Hän teki 76 ottelussa 14+19=33 pistettä ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan. Viime kaudella DeSimone kokosi Albany Devilsin AHL-joukkueessa 44 ottelussa tehot 9+10=19.

Washington Capitalsin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2007 pelasi Jokereissa toista kauttaan pelaavan Steve Mosesin kanssa New Hampshiren yliopistossa samaan aikaan kolmella kaudella. Yhteensä sentteri teki neljänä vuotena joukkueessa 148 ottelussa tehot 47+51=98.

Jokerit jatkaa kauttaan lauantaina JYPin vieraana Jyväskylässä. Seuraavat kotiottelut pelataan tiistaina HPK:ta ja torstaina Lukkoa vastaan.

Irvingin kommentit vuoden sopimuksesta:

-Olen innoissani, että saan jatkaa täällä, koska organisaatio tuntuu todella hyvältä. Helsinkiinkin tutustun koko ajan enemmän ja kaupunki vaikuttaa hienolta paikalta.

-Olen yrittänyt pelata hyvin ja jättää kaiken jäälle. Täällä pitää olla kärsivällinen, lukea peliä ja vain antaa kiekon tulla kohti. Pelaaminen Euroopassa tekee minusta varmasti paremman maalivahdin.

-Meillä on erittäin hyvä joukkue, joka olisi ehkä ansainnut hieman enemmän pisteitä kuin tähän asti on saanut. Minulle on tehnyt hyvää saada täysiä 60-minuuttisia alle, ja yritän jatkossakin vain auttaa joukkuetta voittamaan.

DeSimonen kommentit koeajan jatkumisesta:

-Tämä on erittäin hyvä mahdollisuus ja olen nauttinut olostani täällä. Sopeudun koko ajan paremmin jätkien joukkoon ja pelisysteemiin, joka mielestäni sopii minulle hyvin.

-European Trophyn aikana turhauduin hieman, koska tiesin pystyväni parempaan. On pitänyt vain tehdä kovasti töitä, jotta pääsisin parhaalle tasolleni.

-Kolmessa viime pelissä on tuntunut selvästi paremmalta. Uskon, että kehityn edelleen ja pystyn siten saamaan myös tulosta aikaan. Pelaamme hyvin joukkueena, joten en usko, että tehottomuutemme on pitkään ongelma.

Jokereiden tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Jokerit - logo

Jokerit - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PhilipDeSimone

Philip DeSimone

19.3.1987
Tiedot

LelandIrving

Leland Irving

11.4.1988
Tiedot

JanneLahti

Janne Lahti

20.7.1982 Riihimäki
Tiedot

AnttiTyrväinen

Antti Tyrväinen

3.4.1989 Seinäjoki
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää