Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Veikkausvinkit

 

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta


Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. HL Coleman ja Antywan Jones liittyvät Torpan Poikien joukkueeseen. HL Coleman saapui Helsinkiin tiistaina ja Antywan Jones keskiviikkona. HL Coleman siirtyy ToPoon Forssan Koripojista, jonka riveissä hän oli viime kaudella juhlimassa nousua Korisliigaan. HL Coleman(202 cm) merkkautti viime kaudella tilastoikseen 14,2 pistettä ja 9,1 levypalloa ottelua kohden.

HL.stä saamme kokeneeseen ryhmäämme johtajan. Kaveri pystyy omalla esimerkillään ohjaamaan joukkueen toimintaa oikeaan suuntaan. Pelillisesti haemme HL:stä ennen kaikkea tulivoimaa niin heitto, kuin levypallopeliin. Sain usean liigavalmentajan taholta vahvat suositukset ja lopulta päädyimme nimittämään hänet joukkueen kapteeniksi,  kertoo ToPon tuore päävalmentaja Mikko Mantere.

Keskiviikkona Helsinkiin saapunut Antywan Jones pelasi yliopistouransa Troy:n yliopistossa. Viimeisellä yliopistokaudellaan Antywan Jones merkkautti tilastoikseen 8,9 pistettä ja 5,2 levypalloa ottelua kohden.

Näkemistäni videoista silmiin tarttui pojan pelivainu. Hänellä on kyky liikkua kentällä oikea-aikaisesti, joka puolestaan näkyy mm. levypallopelaamisessa. ToPon muilla pelaajilla on jokin luontainen rooli, mutta Antywan tullaan näkemään vähän joka paikassa. Uskon, että tässä on se pelaaja joka huikealla sporttisuudella sytyttää joukkuetta ja Kisahallin katsomoa, kertoo ToPon päävalmentaja Mikko Mantere.

Päävalmentaja Mantere odottaa kauden alkua vesikielellä

Huikea kaksiviikkoinen. Onnistuimme lyhyessä ajassa kokoamaan kilpailukykyisen ja kokeneen joukkueen. Olen hyvin tyytyväinen ja odotan innolla viikonloppua, kun saamme testata iskukykyä sarjan ennakkosuosikkeja vastaan. Tietysti elämme valmistautumisessa omalla tavallaan elokuuta, mutta pitkä kausi antaa jotain anteeksi.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle
Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää
Josh Wilson ToPon uusi amerikkalaisvahvistus

Josh Wilson ToPon uusi amerikkalaisvahvistus

Torpan Pojat vahvistuu amerikkalaispelaaja Josh Wilsonilla.

Lue lisää