Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

 

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi


Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.
Päättyneellä kaudella Montenegron pääsarjassa välieriin asti yltänyttä KK Monar Basket Bar-joukkuetta valmentaneella Pavicevicilla on vahvat siteet Suomeen. Hän valmensi Espoon Honkaa yhtäjaksoisesti yhdeksän vuotta juhlien viiden SM-kullan lisäksi yhtä Suomen cupin mestaruutta.
- Viihdyn Suomessa, joka on kuin toinen kotimaani. ToPolla on pitkät perinteet suomalaisessa koripallossa. On hienoa tulla tekemään töitä tällaiseen seuraan ja organisaatioon, toteaa Pavicevic.

Pavicevic haluaa kehittää uusia ”petterikoposia”

Kokenut ja vaativa Pavicevic tunnetaan erityisesti nuorten pelaajien kehittäjänä.
Pavicevicin koripallokoulun kirkkain tähti on Petteri Koponen, josta jalostui maailmanluokan pelaaja yksilöllisessä opissa. Koposen lisäksi muun muassa Sasu Salin ja Carl Lindbom ovat kasvaneet kansainvälisten pelaajin mittoihin Pavicevicin tiukassa, mutta palkitsevassa opissa.
- Tulen ToPoon kehittääkseni koko seuraa ja nimenomaan nuoria pelaajia. On olemassa vain yksi Petteri Koponen, mutta toivon mukaan pystyn auttamaan hyvässä nosteessa olevaa suomalaista koripalloa löytämään lisää tällaisia huippupelaajia, muotoilee Pavicevic.
Pavicevicilla on iso rooli myös Montenegron koripallossa. Hän toimii kotimaansa 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.

Manageri Rekonen rakentaa Torppaa

ToPon manageri Sampsa Rekonen tuntee entuudestaan hyvin Pavicevicin, sekä tämän tavat toimia.
- Meillä on takana kuusi yhteistä vuotta koripallossa. Odotan innolla uuden aikakauden käynnistymistä ToPossa. On hienoa, että suomalainen koripallo saa näin kovan tason ja korkeasti arvostetun valmentajan paluumuuttajana takaisin. Pavicevic on hieno ihminen ja hieno valmentaja, sanoo Rekonen.
Pavicevic merkitsee samalla vankkaa peruspilaria, jonka varaan ensi kauden Torppaa on hyvä rakentaa.
- Pavicevicilla oli toki kysyntää myös muualta, mutta meidän onneksemme hänen halunsa palata Suomeen käänsi vaakakupin ToPon puolelle. Varmistimme suunnitellusti ensin valmentajan ja nyt voimme yhdessä Pavicevicin kanssa käynnistää joukkueen kokoamisen yhä hyvissä ajoin. Osa neuvotteluista on jo ehditty viedä pitkälle. Uutisia sopimusrintamalta on luvassa lähiviikkojen aikana, kertoo Rekonen.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Lue lisää
Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.

Lue lisää
Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelintekijän paikalle yhdysvaltalaisen Kendale McCullumin. 24-vuotias Wisconsin-Parksiden ja Lewisin yliopistojen kasvatti ihastutti taidoillaan Saksan kovatasoisessa ProA-liigassa heti ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Paderbornin joukkueessa.

Lue lisää
Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Kanadan Montrealista kotoisin olevan Mambi Diawaran kanssa.

Lue lisää
Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Antti Kanervon kanssa.

Lue lisää
Nicolas Meyer ToPoon

Nicolas Meyer ToPoon

Edelliskauden Hongassa pelannut 195 senttinen ranskalainen siirtyy tulevaksi kaudeksi ToPon miesten edustukseen.

Lue lisää