Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Veikkausvinkit

 

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi


Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.
Päättyneellä kaudella Montenegron pääsarjassa välieriin asti yltänyttä KK Monar Basket Bar-joukkuetta valmentaneella Pavicevicilla on vahvat siteet Suomeen. Hän valmensi Espoon Honkaa yhtäjaksoisesti yhdeksän vuotta juhlien viiden SM-kullan lisäksi yhtä Suomen cupin mestaruutta.
- Viihdyn Suomessa, joka on kuin toinen kotimaani. ToPolla on pitkät perinteet suomalaisessa koripallossa. On hienoa tulla tekemään töitä tällaiseen seuraan ja organisaatioon, toteaa Pavicevic.

Pavicevic haluaa kehittää uusia ”petterikoposia”

Kokenut ja vaativa Pavicevic tunnetaan erityisesti nuorten pelaajien kehittäjänä.
Pavicevicin koripallokoulun kirkkain tähti on Petteri Koponen, josta jalostui maailmanluokan pelaaja yksilöllisessä opissa. Koposen lisäksi muun muassa Sasu Salin ja Carl Lindbom ovat kasvaneet kansainvälisten pelaajin mittoihin Pavicevicin tiukassa, mutta palkitsevassa opissa.
- Tulen ToPoon kehittääkseni koko seuraa ja nimenomaan nuoria pelaajia. On olemassa vain yksi Petteri Koponen, mutta toivon mukaan pystyn auttamaan hyvässä nosteessa olevaa suomalaista koripalloa löytämään lisää tällaisia huippupelaajia, muotoilee Pavicevic.
Pavicevicilla on iso rooli myös Montenegron koripallossa. Hän toimii kotimaansa 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.

Manageri Rekonen rakentaa Torppaa

ToPon manageri Sampsa Rekonen tuntee entuudestaan hyvin Pavicevicin, sekä tämän tavat toimia.
- Meillä on takana kuusi yhteistä vuotta koripallossa. Odotan innolla uuden aikakauden käynnistymistä ToPossa. On hienoa, että suomalainen koripallo saa näin kovan tason ja korkeasti arvostetun valmentajan paluumuuttajana takaisin. Pavicevic on hieno ihminen ja hieno valmentaja, sanoo Rekonen.
Pavicevic merkitsee samalla vankkaa peruspilaria, jonka varaan ensi kauden Torppaa on hyvä rakentaa.
- Pavicevicilla oli toki kysyntää myös muualta, mutta meidän onneksemme hänen halunsa palata Suomeen käänsi vaakakupin ToPon puolelle. Varmistimme suunnitellusti ensin valmentajan ja nyt voimme yhdessä Pavicevicin kanssa käynnistää joukkueen kokoamisen yhä hyvissä ajoin. Osa neuvotteluista on jo ehditty viedä pitkälle. Uutisia sopimusrintamalta on luvassa lähiviikkojen aikana, kertoo Rekonen.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää
Josh Wilson ToPon uusi amerikkalaisvahvistus

Josh Wilson ToPon uusi amerikkalaisvahvistus

Torpan Pojat vahvistuu amerikkalaispelaaja Josh Wilsonilla.

Lue lisää