Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK julkaisi tukun sopimuksia

 

HIFK julkaisi tukun sopimuksia


HIFK on julkaissut tukun uusia sopimuksiaan. Helsinkiläisjoukkueen maalille luistelee ensi kaudella Joni Ortio. Ortio pelasi viime kaudella TPS:n riveissä. Puolustukseen uutena nimenä liittyy Ville Varakas Bluesista. Hyökkäykseen IFK saa useamman uuden pelaajan. Bluesista IFK:n tulee Joakim Eriksson ja Roope Talaja. Iiro Pakarinen siirtyy Helsinkiin KalPasta ja Arttu Luttinen Pelicansista.

Maalivahdit:
Husso Ville 2016 (IFK A)
Norja Mika 2013
Ortio Joni 2013 (TPS)

Puolustajat:
Jokela Mikko 2013
Kurvinen Mikko 2013
Melart Ilari 2013
Salmi Juuso 2014
Silfver Christian 2014
Söderholm Toni 2014
Teppo Miihkali 2013 (IFK A)
Tuohilampi Kristian 2013
Vainonen Mikko 2015 (IFK A)
Varakas Ville 2013 (Blues)

Hyökkääjät:
Eriksson Joakim 2013 (Blues)
Granlund Markus 2014
Kivelä Aki 2015 (IFK A)
Leinonen Toni 2015 (IFK A)
Liivik Siim 2013
Luttinen Arttu 2014 (Pelicans)
Pakarinen Iiro 2014 (KalPa)
Partanen Mika 2013 (Mississauga St. Michael’s Majors, OHL)
Piiparinen Niko 2013
Peltonen Ville 2013
Somervuori Eero 2013
Talaja Roope 2014 (Blues)
Torniainen Kalle 2014
Åsten Micke 2014 (IFK A)

Try-outs:
Nyqvist Julius (p) IFK A
Arkimo Miikael (lh) IFK A/ Kenai River Brown Bears, NAHL
Huovila Niklas (lh) IFK A
Salmivirta Mikael (kh) IFK A

”Joukkueen rakennus jatkuu”, toteaa IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas. ”Tässä vaiheessa olemme kiinnittäneet merkittävän määrän nuoria lahjakkaita junioreitamme, joista jotkut tulevat lyömään läpi jo ensi kaudella. Olemme myös tehneet try-out-tyyppiset sopimukset muutaman viime kauden A-nuorten Suomen Mestarin kanssa ja autamme heitä täten ammattilaisuran alkuun.”

”Uudet IFK-pelaajat (Varakas, Eriksson, Luttinen, Pakarinen ja Talaja) on valittu huolella ja määrättyihin rooleihin. Olemme iloisia, että Joni Ortio valitsi IFK:n ja että pääsimme sopuun Calgary Flamesin kanssa hänen lainaamisestaan IFK:hon. Lisäksi olemme tyytyväisiä tehtyihin jatkosopimuksiin,” Nybondas jatkaa viitaten Mika Norjan (1-v.), Mikko Kurvisen (1-v.), Toni Söderholmin (2-v.) sekä Ville Peltosen (1-v.) sopimuksiin. ”Markus Granlundin voimassa ollutta sopimusta pidennettiin niin ikään vuodella ulottaen sen kevääseen 2014.”

”Keskustelut muutaman viime kauden pelaajan kanssa jatkuvat, mutta tilanteet ovat auki”.

”Yhteenvetona voin todeta, että olemme tilanteessa, jossa luomme nahkamme ikään kuin uudestaan. Huomionarvoista on se, että kaikki ulkomaalaispaikat ovat vielä täyttämättä.”

”Tavoitteenamme on edelleen rakentaa IFK:n identiteetin omaava joukkue; yhdistelmä fyysistä aggressiivisuutta ja taitoa, kovuutta ja nopeutta. Ja luonnollisesti pyrimme rakentamaan voittavan joukkueen. Työ jatkuu kunnes sellainen on kasassa. Ensi kaudellakin pelaamme voitosta ja vain voitosta.”

Lundell maalivahtivalmentajaksi

OY HIFK-HOCKEY AB ilmoittaa myös tehneensä sopimuksen Jan Lundellin kanssa. Janne aloittaa työt IFK:n maalivahtivalmentajana välittömästi.

”Jo ennen viime kautta sovimme Jannen kanssa alustavasti hänen uudesta toimenkuvastaan. Hän oli pelaajana esimerkillinen urheilija ja hänellä on mittavasta urasta johtuen laajalti kokemusta. Nyt hänen tehtävänään on jakaa kokemusta eteenpäin. Jannen toimenkuva kattaa paitsi liigajoukkueen, myös A-nuoret. Lisäksi hän koordinoi koko seuran maalivahtivalmennusta,” kertoo Nybondas.

”Jannen tehtävänä on esimerkiksi kädestä pitäen tuoda lahjakas, vasta 17-vuotias Ville Husso liigaan kun aika on kypsä. Viime kaudella Ville johti A-nuoret Suomen Mestaruuteen erittäin varmalla ja kypsällä pelillä, vaikka iältään hän oli vasta ensimmäisen kauden B-junnu. Tästä syystä olemme tehneet hänen kanssaan peräti neljän vuoden sopimuksen, jotta hän voi rauhassa keskittyä jääkiekkoon ja kehittyä askel kerrallaan”, päättää Nybondas.

UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


HIFK - logo

HIFK - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoakimEriksson

Joakim Eriksson

22.6.1976 Södertälje, SWE
Tiedot

ArttuLuttinen

Arttu Luttinen

3.9.1983 Helsinki
Tiedot

JoniOrtio

Joni Ortio

16.4.1991 Turku
Tiedot

IiroPakarinen

Iiro Pakarinen

25.8.1991 Suonenjoki
Tiedot

RoopeTalaja

Roope Talaja

2.8.1988 Kuopio
Tiedot

VilleVarakas

Ville Varakas

13.2.1984 Helsinki
Tiedot


Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Ville Kolppanen vahvistamaan Jokereiden maalivahtiosastoa

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

Lue lisää
Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Olavi Vauhkonen palaa Jokereihin

Jokerit on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen Olavi Vauhkosen kanssa. Hyökkääjä palaa kasvattajaseuraansa 13 vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää
Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

Ville Peltonen jatkaa HIFK:n päävalmentajana kevääseen 2026

HIFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ville Peltosen kanssa. Uusi sopimus on ulottuu kevääseen 2026.

Lue lisää
Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Puolustaja Hannes Häkkilä jokeripaitaan

Hannes Häkkilä, 21, siirtyy kauden 2023-24 kattavalla vuokrasopimuksella Liiga-joukkue Jukureista Jokereihin.

Lue lisää
Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Henrik Haapala jatkaa Jokereissa

Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

Lue lisää
O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

O´Neill jatkaa pitkään Jokereissa

Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta seurassa kolmen vuoden jatkosopimuksella, joka ulottuu kevääseen 2024.

Lue lisää