Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Veikkausvinkit

 

ToPo:lle tappio Kauhajoella


Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin. Tuomas Iisalo teki paluun vaikean loukkaantumisen jälkeen ja uusi jenkkitakuri Josh Wilson puolestaan suoritti ensiesiintymisen vieraiden paidassa.

Ensimmäinen 10-minuuttinen sujui vierailta erinomaisesti, kotijoukkue pakotettiin pallonmenetyksiin ja leikkauspeli toimi. Karhu rankaisi kuitenkin kovalla prosentilla korien alta ja ensimmäisellä tauolla vieraat johtivat  tilanteisiin nähden oikeastaan aika vaatimattomalla erolla (21-22).

Toisella jaksolla Karhun fyysinen peli alkoi toimia , Torppa passivoitui ja kotijoukkue karkasi vieden erän 23-11.

Jälkimmäinen puoliaika oli oikeastaan toisen kympin toistoa, fyysinen isäntä vei, hallitsi korinalusia ja teki helppoja koreja. ToPo rypisteli jotenkuten mukana, mutta ottelun voittajasta ei ollut oikeastaan epäilystäkään koko loppupelin aikana.

Stadilaisten parhaana palkittiin Chase Griffin, joka taisteli jokaisen tilanteen loppuun asti. Josh Wilsonille ottelusta voi antaa arvosanan tyydyttävä, selviä pelimiehen merkkejä, kovia koreja ja hyviä syöttöjä. Totta kai on selvää että pelinjohto vielä hieman yski, mutta eteenpäin mennään sen osalta joka hetki kun mies tutustuu paremmin joukkuekavereihinsa.

Coach Kaminen:

"Emme pystyneet vastaamaan Kauhajoen intensiteettiin oikeastaan koko pelinaikana. Syitä voi etsiä, esim. kahden viikon pelitauko, mutta totuus on että pelikovuutemme on parannuttava huomattavasti."
"Karhu oli erinomainen ja ansaitsi voittonsa, piste."

Levypallopeli ja 2-pisteen heittotarkkuudet eroina: Levypallot menivät isännille 47-31, heittoprosentit puolestaan,  2- pisteen heittojen osalta, 62-40 Karhu ensin mainittuna.

Torppa esiintyy seuraavan kerran jo  nyt  Perjantaina, kotona Kisahallissa klo 18.30. Vastaan asettuu vaikeuksien kanssa taisteleva Lahti, joka laittoi Keskiviikkona Loimaan koville ja osoitti näin loistavaa taistelutahtoa.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
Josh Wilson ToPon uusi amerikkalaisvahvistus

Josh Wilson ToPon uusi amerikkalaisvahvistus

Torpan Pojat vahvistuu amerikkalaispelaaja Josh Wilsonilla.

Lue lisää