Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ToPo:lle tappio Kauhajoella

 

ToPo:lle tappio Kauhajoella


Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin. Tuomas Iisalo teki paluun vaikean loukkaantumisen jälkeen ja uusi jenkkitakuri Josh Wilson puolestaan suoritti ensiesiintymisen vieraiden paidassa.

Ensimmäinen 10-minuuttinen sujui vierailta erinomaisesti, kotijoukkue pakotettiin pallonmenetyksiin ja leikkauspeli toimi. Karhu rankaisi kuitenkin kovalla prosentilla korien alta ja ensimmäisellä tauolla vieraat johtivat  tilanteisiin nähden oikeastaan aika vaatimattomalla erolla (21-22).

Toisella jaksolla Karhun fyysinen peli alkoi toimia , Torppa passivoitui ja kotijoukkue karkasi vieden erän 23-11.

Jälkimmäinen puoliaika oli oikeastaan toisen kympin toistoa, fyysinen isäntä vei, hallitsi korinalusia ja teki helppoja koreja. ToPo rypisteli jotenkuten mukana, mutta ottelun voittajasta ei ollut oikeastaan epäilystäkään koko loppupelin aikana.

Stadilaisten parhaana palkittiin Chase Griffin, joka taisteli jokaisen tilanteen loppuun asti. Josh Wilsonille ottelusta voi antaa arvosanan tyydyttävä, selviä pelimiehen merkkejä, kovia koreja ja hyviä syöttöjä. Totta kai on selvää että pelinjohto vielä hieman yski, mutta eteenpäin mennään sen osalta joka hetki kun mies tutustuu paremmin joukkuekavereihinsa.

Coach Kaminen:

"Emme pystyneet vastaamaan Kauhajoen intensiteettiin oikeastaan koko pelinaikana. Syitä voi etsiä, esim. kahden viikon pelitauko, mutta totuus on että pelikovuutemme on parannuttava huomattavasti."
"Karhu oli erinomainen ja ansaitsi voittonsa, piste."

Levypallopeli ja 2-pisteen heittotarkkuudet eroina: Levypallot menivät isännille 47-31, heittoprosentit puolestaan,  2- pisteen heittojen osalta, 62-40 Karhu ensin mainittuna.

Torppa esiintyy seuraavan kerran jo  nyt  Perjantaina, kotona Kisahallissa klo 18.30. Vastaan asettuu vaikeuksien kanssa taisteleva Lahti, joka laittoi Keskiviikkona Loimaan koville ja osoitti näin loistavaa taistelutahtoa.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Lue lisää
Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.

Lue lisää
Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelintekijän paikalle yhdysvaltalaisen Kendale McCullumin. 24-vuotias Wisconsin-Parksiden ja Lewisin yliopistojen kasvatti ihastutti taidoillaan Saksan kovatasoisessa ProA-liigassa heti ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Paderbornin joukkueessa.

Lue lisää
Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Kanadan Montrealista kotoisin olevan Mambi Diawaran kanssa.

Lue lisää
Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Antti Kanervon kanssa.

Lue lisää
Nicolas Meyer ToPoon

Nicolas Meyer ToPoon

Edelliskauden Hongassa pelannut 195 senttinen ranskalainen siirtyy tulevaksi kaudeksi ToPon miesten edustukseen.

Lue lisää