Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauhajoen haavoittunut Karhu kaadettu

 

Kauhajoen haavoittunut Karhu kaadettu


Ilman Todd Hendleytä ja Ilkka Vuorta Stadiin saapunut pohjalaisyhdistelmä oli helisemässä ToPo:n "joukkuevyöryn" alla Keskiviikkona Kisiksellä. Loppulukemat 105-83 kertovat ToPon löytäneen pelihuumorin edellisen ottelunsa jälkeen. Helsinkiläisten uusi takamies Corey McIntosh aloitti lupaavasti Korisliiga-uransa.

Ensimmäisellä kympillä Karhu rankaisi Kamisen tiimiä palloscreeneillä, toisella kympillä kovalla hyökkäyspään 1-1 pelaamisella eikä ToPo meinannut saada kaveria millään tiputettua. Varsinkin kun aina lievän hyvänolontunteen iskiessä kaveri juoksi helpon korin. Puoliajalle mentiin kuitenkin tilanteessa 56-45 lähinnä kotijoukkueen hyvän hyökkäämisen ansiosta.
Toisella puoliajalla stadilaiset jaksoivat painaa ja eroa tuli tasaisesti, oltuaan parhaimmillaan 30 pistettä. Lopun herpaantuminen kertoi taas Karhusta kaiken oleellisen - annat heille vähän löysää niin he tulevat kovaa takaa, erosta riippumatta.

Torppa vastasi naapurin runeihin ja yleiseen rypistelyyn laajalla joukkuevoimalla. Parhaana palkittu Chase Griffin oli toki hyvä, mutta ruuhkasuomen ainoan SM-sarjajoukkueen suurin tähti oli kuitenkin JOUKKUE.
Usealla pelaajalla oli hetkensä ja runsaslukuinen yleisö näki onnistumisia todella laajalla rintamalla. Esimerkkinä mainittakoon, että seitsemän kaveria teki yli 10 pistettä (ja yksi 9 pistettä).

Uusi takuri Corey McIntosh oli ok, ottaen huomioon 20 tunnin lentomatkan (mies tuli otteluaamuna Suomeen). Aikaerosta huolimatta mies oli suorastaan erinomainen. Hän loi jatkuvan ajouhkan, löysi vapaat miehet ja puolusti aggressiivisesti ja viisaasti.
Päävalmentaja Kaminen ja Chase G. kehuivatkin lehdistötilaisuudessa miehen panosta vuolaasti.

Kauhajoen kaikki kaikessa oli Clevin Hannah joka naputti 23 pistettä hurjalla prosentilla, upottaen useita aivan uskomattomia heittoja, propsit kaverille, ehdottomasti!

Tilastoista poimittakoon seuraavat huomiot:

- +/- tilaston kuningas oli Tuomas Iisalo lukemalla +28, Chase Griffin hyvänä kakkosena +23 ja tietysti atleettiset "kaksoset" Timi Heinonen sekä Kimmo Muurinen pärjäsivät hyvin myös tässä(kin) tilastossa lukemalla +19.
- ToPo.n alhainen menetysmäärä kahdeksan (8).

ToPo jatkaa seikkailujaan Lauantaina 3.12 mastokaupungissa. Urho TV välittää Lahti-ToPo ottelun klo 14.30, nenä siis kiinni telkkariin, tai oikeastaan olisi parempi/mukavampi tulla paikalle kannustamaan.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Lue lisää
Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.

Lue lisää
Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelintekijän paikalle yhdysvaltalaisen Kendale McCullumin. 24-vuotias Wisconsin-Parksiden ja Lewisin yliopistojen kasvatti ihastutti taidoillaan Saksan kovatasoisessa ProA-liigassa heti ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Paderbornin joukkueessa.

Lue lisää
Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Kanadan Montrealista kotoisin olevan Mambi Diawaran kanssa.

Lue lisää
Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Antti Kanervon kanssa.

Lue lisää
Nicolas Meyer ToPoon

Nicolas Meyer ToPoon

Edelliskauden Hongassa pelannut 195 senttinen ranskalainen siirtyy tulevaksi kaudeksi ToPon miesten edustukseen.

Lue lisää