Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Salminen liittyy ToPon valmennustiimiin

 

Pekka Salminen liittyy ToPon valmennustiimiin

Topolle uusi amerikkalaisvahvistus

Suomen maajoukkueen pitkäaikainen apuvalmentaja ja viime kaudella Korisliigassa ja VTB United liigassa Espoon Honkaa valmentanut Pekka Salminen liittyy ToPon edustusjoukkueen valmennustiimiin. Salmisen sopimus ulottuu kauden loppuun asti.

- ToPo:ssa on loistetta, perinteitä, hienoja ihmisiä, hyvä valmentaja ja kasa erittäin hyviä pelaajia, jotka miltei kaikki ovat tuttuja maajoukkueympyröistä tai aikaisemmista joukkueistani. Kun tämmöinen porukka pyytää auttamaan ei vaihtoehtoja oikeasti ole. Tässä siis ollaan, taas Kisahallissa, toteaa ToPon tuore apuvalmentaja Pekka Salminen.

- Olemme etsineet Tompalle (Kaminen) apuvalmentajaa syyskuusta lähtien ja koko ajan ykkösvaihtoehtomme on ollut Pekan saaminen joukkueeseen. Olen erittäin iloinen, että pääsimme Pekan kanssa sopimukseen ja uskon, että Tomppa ja Pekka tulevat muodostamaan loistavan valmennustiimin, kertoo Topon General Manager Sampsa Rekonen.

Corey McIntosh ToPon uusi amerikkalaisvahvistus – Jonathan Heard palaa kotimaahansa

Kaksi edellistä kautta Ranskan proB-liigassa pelannut Corey McIntosh (26 vuotta ja 183 cm) on ToPon uusi amerikkalaisvahvistus. McIntosh merkautti tehoikseen viime kaudella Boulazagin joukkueessa 10,4 pistettä, 2,9 levypalloa ja 4,2 syöttöä ottelua kohden.

- Corey pystyy ajoillaan puhkomaan puolustuksia ja näin luomaan peliimme uuden elementin. Saamme myös siirrettyä erinomaisen heittävän takamiehemme, Chase Griffinin omalle pelipaikalleen ja kenttä tulee aukeamaan myös kovalle suomalaistykistöllemme entistä paremmin, kertoo ToPon päävalmentaja Tomi Kaminen.

Tällä kaudella ToPon paidassa 13 ottelussa esiintynyt Jonathan Heard palaa kotimaahansa. Heardin sopimus purettiin viime torstaina.

- Keskustelimme Jonathanin kanssa viime torstaina ja päädyimme siihen, että on kaikkien kannalta paras vaihtoehto purkaa sopimus. Tämä kaikki tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä Jonathanin kanssa. Kartoitamme parhaillaan korvaajaehdokkaita, mutta emme kuitenkaan lähde hätiköimään tämän päätöksen kanssa, kertoo ToPon General Manager Sampsa Rekonen.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

NBA G-liigassa mestaruuden voittanut Tim Bond Seagullsiin

Seagullsin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Korisliiga-kaudelle 2021-2022 on yhdysvaltalainen 1-3 paikkoja pelaava Tim Bond.

Lue lisää
Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Seagullsin takakenttä vahvistuu: Corban Collins saapuu Helsinkiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt kokoonpanoonsa neljännen ulkomaalaisvahvistuksen 26-vuotiaan yhdysvaltalaisen Corban Collinsin siirtyessä Seagulls-miehistön vahvuuteen.

Lue lisää
Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Saksan ProA-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kendale McCullum Seagullsiin

Helsinki Seagulls on kiinnittänyt pelintekijän paikalle yhdysvaltalaisen Kendale McCullumin. 24-vuotias Wisconsin-Parksiden ja Lewisin yliopistojen kasvatti ihastutti taidoillaan Saksan kovatasoisessa ProA-liigassa heti ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Paderbornin joukkueessa.

Lue lisää
Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Kovia näyttöjä antanut Mambi Diawara Seagullsiin

Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen Kanadan Montrealista kotoisin olevan Mambi Diawaran kanssa.

Lue lisää
Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Seagullsin kova kotimainen runko vahvistuu: Antti Kanervo jatkaa Helsingissä

Helsinki Seagulls on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan Antti Kanervon kanssa.

Lue lisää
Nicolas Meyer ToPoon

Nicolas Meyer ToPoon

Edelliskauden Hongassa pelannut 195 senttinen ranskalainen siirtyy tulevaksi kaudeksi ToPon miesten edustukseen.

Lue lisää