Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Salminen liittyy ToPon valmennustiimiin

Veikkausvinkit

 

Pekka Salminen liittyy ToPon valmennustiimiin

Topolle uusi amerikkalaisvahvistus

Suomen maajoukkueen pitkäaikainen apuvalmentaja ja viime kaudella Korisliigassa ja VTB United liigassa Espoon Honkaa valmentanut Pekka Salminen liittyy ToPon edustusjoukkueen valmennustiimiin. Salmisen sopimus ulottuu kauden loppuun asti.

- ToPo:ssa on loistetta, perinteitä, hienoja ihmisiä, hyvä valmentaja ja kasa erittäin hyviä pelaajia, jotka miltei kaikki ovat tuttuja maajoukkueympyröistä tai aikaisemmista joukkueistani. Kun tämmöinen porukka pyytää auttamaan ei vaihtoehtoja oikeasti ole. Tässä siis ollaan, taas Kisahallissa, toteaa ToPon tuore apuvalmentaja Pekka Salminen.

- Olemme etsineet Tompalle (Kaminen) apuvalmentajaa syyskuusta lähtien ja koko ajan ykkösvaihtoehtomme on ollut Pekan saaminen joukkueeseen. Olen erittäin iloinen, että pääsimme Pekan kanssa sopimukseen ja uskon, että Tomppa ja Pekka tulevat muodostamaan loistavan valmennustiimin, kertoo Topon General Manager Sampsa Rekonen.

Corey McIntosh ToPon uusi amerikkalaisvahvistus – Jonathan Heard palaa kotimaahansa

Kaksi edellistä kautta Ranskan proB-liigassa pelannut Corey McIntosh (26 vuotta ja 183 cm) on ToPon uusi amerikkalaisvahvistus. McIntosh merkautti tehoikseen viime kaudella Boulazagin joukkueessa 10,4 pistettä, 2,9 levypalloa ja 4,2 syöttöä ottelua kohden.

- Corey pystyy ajoillaan puhkomaan puolustuksia ja näin luomaan peliimme uuden elementin. Saamme myös siirrettyä erinomaisen heittävän takamiehemme, Chase Griffinin omalle pelipaikalleen ja kenttä tulee aukeamaan myös kovalle suomalaistykistöllemme entistä paremmin, kertoo ToPon päävalmentaja Tomi Kaminen.

Tällä kaudella ToPon paidassa 13 ottelussa esiintynyt Jonathan Heard palaa kotimaahansa. Heardin sopimus purettiin viime torstaina.

- Keskustelimme Jonathanin kanssa viime torstaina ja päädyimme siihen, että on kaikkien kannalta paras vaihtoehto purkaa sopimus. Tämä kaikki tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä Jonathanin kanssa. Kartoitamme parhaillaan korvaajaehdokkaita, mutta emme kuitenkaan lähde hätiköimään tämän päätöksen kanssa, kertoo ToPon General Manager Sampsa Rekonen.

ToPon tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Torpan Pojat - logo

ToPo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Marcus Capers Torpan Poikien uusi vahvistus

Torpan Pojat on solminut pelaajasopimuksen Marcus Capersin kanssa.

Lue lisää
Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojille kaksi uutta vahvistusta

Torpan Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta.

Lue lisää
ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

ToPolle paikka miesten I divisioona A:ssa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt helsinkiläiselle ToPo Juniorit ry:lle paikan miesten I divisioona A:ssa pelikaudelle 2012/13.

Lue lisää
Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Mihailo Pavicevic ToPon päävalmentajaksi

Valmentajana viisi Suomen mestaruutta saavuttanut montenegrolainen Mihailo Pavicevic, 54, luotsaa helsinkiläisseura Torpan Poikia ensi kaudella Korisliigassa.

Lue lisää
Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpalle huippuvahvistus kivikovasta VTB - liigasta

Torpan Pojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen amerikkalaispelaaja Justin Hawkinsin kanssa.

Lue lisää
ToPo:lle tappio Kauhajoella

ToPo:lle tappio Kauhajoella

Ilman kuumesairaita Carl Lindbomia ja Jarkko Kyllöstä matkassa ollut ToPo lähti otteluun poissaoloista huolimatta positiivisin mielin.

Lue lisää